Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukamtematu

Temat o Polanskim

Polecane posty

Gość szukamtematu

Nie moge znalesc tematu o polanskim, gdzie jest?

Gość detektywRutkowski
a szukasz mojego? o aresztowaniu? Zaraz Ci go wkleję.

Gość pedofile do wiezieńńńń

Gość detektywRutkowski
http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4232655 ======================================= On miał po rpsotu zapłacić odszkodowanie tej małej smarkuli i tyle. Obama to prawnik i zależy jakie ma dzieci. Polska - to coś dla niego. On ma 2 córki - co one będą robić dalej? pewnie chciałby żeby grały czy coś tam. No to tak akurat Polański, Wajda, nie? Właśnie spojrzałam że od czasu Oliwera Twista Polański nie nakręcił w sumie niczego. Siedzi w Szwajcarii i pilnuje kasy, a jego wspaniała żona i dzieci nie mogą wyjechać do Stanów. No to teraz już wszyscy będą mogli tam wjechać i dzieci odwiedzą ojca w więzieniu. Wiecie czemu oni go tak naprawdę chwycili? Lepiej sie mnie nie pytajcie bo i tak wam nie powiem. DETEKTYW RUTKJOWSKI. PS. Chyba jest za mało wyroków śmierci w USA to pierwsza sprawa. A inne wolę przemilczeć. Czasem milczenie jest złotem... :(

Gość c isza ciszy
obama niech sie lepiej zajmie pokojem! ja szukam o bombie tematu.. Nie bede szukac specjalistycznych forów..bo polityk ma tyle czasu u i tyle kasy bierze, że to jego obowiazek szukania co o nim, jego polityce piszą! Tych tarcz wcale ma nie byc! Tak od rosji.. tak i od iranu! Jak rok temu tarcze wystawiano przeciw Rosji.. ta sie burzyła, bo czuła się odrzucona... To samo dzis z Iranem! Mądrzy ludzie nie dzielą swiata.. na ameryke europe i azje.. Na tym ogolnym spotkaniu WIELKIch obama jak i kaczynski mieli rzec wprost.. my mamy pokoj..u siebie na zachodzie...w europie ameryce.. choc kraje rozne.. to samo u was w azji tez powinien nastac pokoj! Ameryka zaprzestała sprzedazy broni i granatow dla krajow biednych??? jak o robiła przed laty???? Lepiej niech mi chelba da lub sprzeda! I tym niech sie zajmuje a nie polanskim!!!

Gość detektywRutkowski
Eeeee tam polityka. Ja się nie znam. Ja wszędzie widzę tylko kasę :( Lub jej brak. Mnie polityka nie obchodzi. A po co Obamie wojna? No co wy? Jak już to Rosja będzie dążyć do wojny? USA? po co. W USA mają się dobrze bo się dogadali z Rosją i już mogą sobie odetchnąć od Afryki. Bo tam jeden wielki RASIZM teraz. Tak myślę. I ogólnie i przez Dżeksona. Oni tam już dziczeją ogólnie jak dla mnie. Bo przecież ruscy a Afryka. Wiadomo jacy są ruscy. Oni się zachwoują jakby Stalina nie było. To debile :( A ruscy przecież gratami, ale za Rosję polegną, a oni? Właśnie widzimy jak walczą. Byle mieć się dobrze i mieć kasę. :(

Gość detektywRutkowski
Mnie sie wydaje że jakby Rosja najechała Polskę to nie mamy szans. Przegramy i blokada na zachód. postawią armię na granicy. Ja to od razu wiedziałam w zeszłym roku . Wszystko z zawiści. :( I to by była wina POLSKI wszystko. Przykro mi. To polska powinna się otworzyć jako część zachodu na Rosję, ale wy i polityka. To tu coś powinno ruszyć TAM. A jest? Jest tak, że istniejemy tylko na mapie. A zwłaszcza politycznej. I dlatego sie tym wszystkim nie interesuję. I dobrze robię. Żeby się tym interesować to trzeba mieć z tego forsę albo ...to lubić. I tyle.

Gość detektywRutkowski
No wexice przestańcie - nie sądzicie, że chodzi o jakiegoś Polańskiego. Chodzi o coś innego zupełnie. Po prostu capnęli go w Szwajcarii. Po co by go capnęli amerykańce w neutralnym państwie. Zastanówcie się. Stary Żyd bez rodziny - akurat się nadał na przynętę. I o niego chodzi? Daliby mu nakręcić jeszcze jednego Dickensa przed śmiercią to by dobrze zrobili, ale postanowili go przewieźć do USA by sie zemścić na Wajdzie i Bachledzie. Znaleźli pretekst. Żona się o mężu źle wyraża. Bo jej nie przywalił to ma - więzienie na starość:( A w Polsce? Wy mu pomożecie. Z Bachledą obecnie :(

Gość detektywRutkowski
Obama robi co mu każą. Jest prawnikiem, ma nastoletnie córki, dobrze to wygląda. Jak Putin. Pewnie się zastanawiają czy będą robić karierę, ale ... o co tak naprawdę chodzi? Pomyślcie. W końuc wszyscy mamy głowy. :(

Gość detektywRutkowski
Wiecie - ta Bachleda u tych Niemców też była bo się Wajda z polańskim nie umiał dogadać. On chyba - Polański - miał wrócić do Paryża i owszem ale może nie z tą Emmanuele? Albo sam i do Wajdy. W końcu był Polakiem przez filmówkę. Może tu uczyć? Nie wiem. W każdym razie cóz... Bachleda narobiła bigosu, a nic nie zarobiła. Takie cyrki to mogą być tylko w Polsce powiedzą. I ciekawe ile teraz będzie wiz do USA z jej rodziną. :( Szkoda słów :(

Gość detektywRutkowski
Mnie sie wydaje tak - że Bachledę zrobili młodą i nawiną. No a szkoła jaką skończy to Farela. I znowu zostaje to samo, ale... ??? Powinna się wycofać i nie robić obciachu, ale... jakby to wyglądało jakby siewycofała teraz? Że nie zarobiła i tyle. No to by musiała być SZCZERA. Czy będzie? Czy wreszcie zerwie z matką i ...? Powinna wyjść za mąż PRZYNAJMNIEJ teraz żeby się zemścić na Farelu że jej zależało NAPRAWDĘ na rodzinie czy na dziecku bo wiecie - dziecko bez ojca. I tyle :(

Gość detektywRutkowski
W sumie jest to DLA MNIE polska Paris Hilton. Żle wychowane dziecko przez matkę wariatkę. I jedyne co może to się od matki oderwać. Ale jak? Boże - ja mam to samo, no to samo. Ale oczywiście bez takiego skandalu. Matka iluzjonistka. Pewnie teraz wszyscy Bachledy jej NIENAWIDZĄ. Bo zrobiła z nich durniów. O ile Zosia mogła być to to? :( A macie jakieś info dla detektywa? :(

Gość detektywRutkowski
Wiecie co - ja uważam, że Bachleda jest czarną owcą w tej rodzinie. Jej matka jest szurnięta i to tyle. No Paris Hilton też zbyt normalna nie jest. Oczywiście za uczynek swój zapłaci odpowiednio i tyle. No ale nie można przekreślać całej rodziny. Choć co to za sens wszystko ma? No pani Lidia Bachleda musiała zrobić to samo co jej córka bo co. No ale jaki był ojciec Bachledy a jaki Farel. No nie wiem - 26 lat i taki uczynek. No ale cóz...mają Paris Hilton to wiedzą jak jest i tyle. Jak dla mnie :(

Gość detektywRutkowski
No ale o żonie Polańskiego nie można powiedzieć DOBREGO słowa. Bo ma dzieci? No to se je dla kariery zrobiła. I wyszła za Polańskiego dla kariery i dzieci ma dla kariery i teraz aresztowała swojego męza dla kariery. Wariatka. A on po co się z nią ożenił? Turdno orzec. Pewnie chciał mieć dzieci i tyle. Albo też dla kariery. Sądząc po domu w Szwajcarii nie robił nic już tylko kasy pilnował i zbierał nagrody. No to żona uznała, że w USA przynajmniej coś będzie robił bo tu? :( I tyle :( jak dla mnie. Ani słowa dobrego o francuskiej...gwieździe czy raczej wiedźmie francuskiej jednej śpiewającej. . :(

Gość detektywRutkowski
No sama nie wiedziała pewnie czy ją kocha czy nie, ale ostatnio patrząc na niego w Szwajcarii doszła do wniosku, że ożenił sie z nią żeby nie siedzieć. I tyle. Bo gdyby został sam to by go capnęli w USA. No to im pomogła. Czy w sumie miała rację? No nie wiem. mnie się takie zachowanie nie podoba. Powinna go bronić. Nie. Czemu? Bo chce śpiewać w USA, a jakby wyglądała gdyby broniła pedofila, niby. No ale mogła powiedzieć, że byli dobrym małżeństwem, w końcu czemu się nie rozwiodła. Normalna świnia. I tylko wszyscy źle na Polaków i xle i coraz gorzej... nic tylko sie załamać. :(

Gość detektywRutkowski
Może się bała , ze znajdzie sobie kochankę i niczego jej nie przepisze, nie? Albo, że wszystko przepisze dzieciom a te już niedługo 18 i co dalej? Rozsądna kobieta - sami widzicie. Sama już nie zarobi. Jedyne sensowne wyjście , niech siedzi. A dalej już ona się znajdzie, żeby go pilnować w tym więzieniu bo w końcu co by była za żoną. Złą nie? Przy okazji pośpiewa, pozwiedza... takie tam. Może nie lubi Szwajcarii żona Polańskiego?

Gość detektywRutkowski
Ale wiecie - no taka jestem zła. Jak my wyglądamy przez jakąś francuzką pizdę. Wielki Polak - no kuźwa nie jest Polakiem Polański i tyle. A co ta Bachleda Polsce zrobiła i wielu ludziom, którzy pracują w USA? No to teraz się wezmą za Włochów. Ale ta jego żona nienormalna wiecie. Starego dziada po więzieniach ciągać. Zamiast się z nim dogadać w tej Szwajcarii to robi smród na cały świat. A Niemcy zamiast w Paryżu się z nim dogadać to go ciągają po USA. Po co? Przecież to USA to jedno nieszczęście dla niego, nie? Chcą go zapoznać z jackiem Nicolsonem? Lot nad Kukułczym Gniazdem. A co robi Milosz Forman i gdzie jest on - teraz będzie. :( I tyle ze wschodniej Europy. :(