Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Moze MAMUSIA

Czy moge byc...?

Polecane posty

Gość Moze MAMUSIA

Od dawna moj towarzysz życia pyta czy "zrobimy" sobie dzidziusia On wie dobrze ze chce... On tez chce tego tak samo jak i ja... Jednak oboje stwierdzilismy ze jeszcze poczekamy chyba ze cos wczesniej "wypadnie" to bedzie juz... Noi tu nasuwa sie moje pytanie... Mialam okres jakos 10 sierpnia potem ni z tego ni z owego drugi raz dostalam okres w sierpniu! Trwal chyba 4 dni i zaczol sie 28.08... Do dzis okresu brak... Dwa tygodnie temu wyladowalam u lekarza ze strasznymi nudnosciami ;/ Zwracalam wszystko co zjadlam, a na sama mysl o jedzeniu mialam odruch wymitny... Potem bol brzucha trwal prawie tydzien... Dostalam leki , troche sie uspokoilo jednak mdlosci powrocily... Kilka dni po drugiej miesiaczce robilam test - wynik negatywny... Jednak nadal mnie niepokoi fakt ze niemam okresu a jest koniec wrzesnia... Niewiem czy robic kolejny test czy czekac na okres? Doradzcie cos....

Gość inkkkkkkkka
za tydzeiń powtórz test;)

Aha zapomnialam dodac ze mam strasznie dziwne nastroje raz jestem normalna a zaraz becze jak dziecko... Dzis jak rozmawialam z moim X przez telefon to beczalam i oddzwanialam do niego 4 razy !! a potem jak wrocil do domu to bylo wszystko ok... ;] Zdaza sie to kilka razy dziennie :/ Moj X mowi ze strasznie placzliwa sie zrobilam...