Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patalajka

Co sądzicie o androgynicznym Marcinie Majewskim z Mam Talent?

Polecane posty

Gość patalajka

Oglądałam wczoraj wieczorem Mam Talent gdy nagle na scenę weszła ładna blondynka. Byłam w szoku, gdy owa blondynka przedstawiła się jako Marcin. A później był już tylko zachwyt, coraz większy... Uważam, że Marcin ma ogromny talent, a w połączeniu z dość oryginalnym, zniewieściałym imagem, ma duże szanse na sukces. Jakie jest Wasze zdanie?

Gość patalajka
up

Gość patalajka
chyba nie wiesz co oznacza którekolwiek z pojęć, jakie wymieniłeś :O

Gość AP AP AP AP
Juz pisalismy- wszyscy myslelismy,ze to kobieta... Ale zrobil nam niespodzianke;) Poza tym- bardzo nam sie podobalo, rewelacja:)

Gość pachnie mistyfikacją
koelś jest byc moze kobieta

Gość patalajka
Raczej nie, przyjrzałam się jego dłoniom, kobiece nie są ;) Tak czy inaczej, mam nadzieję, że Marcin pójdzie właściwą drogą, nie stanie się zmanierowaną gwiazdką, tylko będzie nagrywał dobrą muzykę i pozostanie skromnym chłopakiem

Gość Liyahhhhhhhhhhhhh
fajny chłopak o super talencie :)

Gość yliona
brzydki zly beznadziejny - spadaj stad zaqkompleksiony zazdrosniku, zal ci du.pe sciska!

Gość laadyzgaga
ON JEST GENIALNY! TO KTOś NA MIARę MOLKO Z PLACEBO ALBO CHRISA CORNERA! JEST MEGA CHARAKTERYSTYCZNY I ORYGINALNY, TAKI BARDZO 'ZAGRANICZNY' I TAKICH LUDZI NAM TRZEBA! PRAWDZIWY ARTYSTA, A NIE KOLEJNA NęDZNA KOPIA Z MTV

Gość
pierwsze skojarzenie: ten koles z Tokio Hotel, czyli idealny idol dla malolat - ni to baba ni to facet, ot, takie zniewiesciale chucherko. W Polsce jak juz wygosnie gwiazda to szkoda slow:D

Gość kokarrdka
sam jestes pedał idioto i zrozumcie, że nie jest zniewieściały, tylko takie ma rysy twarzy! może ma sie specjalnie oszpecić? haha tych wszystkich zazdrosnikow co nazywają go pedałem ma pewnie w dup.ie, bo wie, ze ma talent i możliwości, niech chlopak lepiej ucieka na zachod z tego zascianka jakim jest polska, bo tu kazdy kto wyglada oryginalnie i nie nosi drechow jest pedziem, wstyd mi za ten kraj

Gość cocacoola
on po prostu jest z francji, w ktorej pewnie nigdy nie byliscie, bo jakbyscie byli to zauwazylibyscie, ze jest tam wielu takich chlopakow z takim stylem i nikt ich pedalami nie nazywa

Gość
On JEST znieiwescialy - wrazliwy jak kobieta, uroda podobny do kobiety, mial szklanki w oczach kiedy spiewal - wrazliwy jak kobiera x100, mowi jak kobieta, porusza sie jak kobieta - JEST ZNIEIWESCIALY. A jesli sie w nim zakochalas i nie potrafisz obiektywnie spojrzec na fakty - powies sobie nad lozkiem jego poster i onanizuj sie przed i po szkole🖐️ ps, nie powiedzialam, ze nie ma talentu:o

Gość co wy gadacie
z jakiej kurde frakcji? widac bez owijania ze koles jest EMO, czyli jak definicja tej subkultury mowi - tym jak wygladasz przedstawiasz swoje emocje, wiec skoro koles wyglada jak baba - oczy podmalowane, jakies kolczyki, dluzsze wlosy, pedlaskie akcentowanie glosu, niemal transwestyta - czyli ktos/cos kim tak naprawde nie jest (ktos zaraz powie ze to nie ma znaczenia jak ktos wyglada, no ok nie ma znaczenia, moze nawet ma racje, ale to nie zmienia faktu ze robienie z siebie baby silnie wiaze sie z pedalstwem czyli chorymi wzoracami). Poza tym w nim nie ma nic orginalnego bo sa setki tysiecy takich bachorow co sie lansuja na taka mode, jak ich widze to az mi sie noz otwiera w kieszeni, to ejst gorsze od herrego poterstwa (paterstwa).

Gość u mnie pod blokiem
jakby u mnie pod blokiem taki koles sie pojawil to by odrazu dostawl w manto, toz to pedal jak nic, zaden koles niepedal by se nie malowal oczu, czy te pedaly Emo widza kto to transwestyci? To wlasnie Emo pod mniej kontrowersyjna wersja.

Polska to kraj zacietrzewionych ludzi o horyzontach niewykraczajacych poza czubek nosa. Mi się podobał, od razu przyszło pierwsze skojarzenie- Brian Molko z Placebo.

Gość on jesttaki miły
pogłaskałabym go tylko chyba nie ma po czym

Gość tyoyo
zniewieściały to może być np. jacyków, a nie on

Gość aliiiicja
jesteście poje.bani, emo-sremo to robią z siebie małolaty, a nie 20 letni koleś, on po prostu ma już takie 'anielskie' rysy i urodę takiego 'księcia', jest taki 'bardzo francuski' rzekłabym, ale nie ma co, dla polskich zacofańców, każdy delikatny facet to pedał haha żałosne

Gość yyynka
dłuższe włosy i kolczyki na twarzy ma teraz mnóstwo facetów i nikt ich pedałami nie nazywa, ale to przeciez jebn.ięta polska, a ty co pisałac ze dostałby manto na twoim podworku to wspolczuje ci tego zadupia na którym mieszkasz, pewnie jakas wieś pelna dresów

Gość mi tez sie skojarzyl
mi też się od razu z Brianem Molko skojarzył: http://3.media.tumblr.com/0JCkU5EOhoqqo7j3CBCvToT2o1_r1_400.jpg śpiewa super, w dalszych etapach na pewno go "podrasują" na coś w stylu Placebo może i wygląda jak kobieta, ale zauważcie jaki koleś jest oryginalny - ktoś taki zapada w pamięć, bo poza tym, że ma głos jest też interesujący

Gość aliii
i już będą robić aferę z tym filmikiem! matko! kazdemu się trochę głos zmienia po alkoholu...