Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość singielkaaaaa

Nie chce być już sama!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość singielkaaaaa

Przechodząc przez dworzec zobaczyłam bezdomnego leżącego na ławce,który lekko kimał na głosie pomyślałam że chciałabym być nim teraz nie martwić się o nic uciec od problemów i trosk uciec jak hess gdzieś daleko stąd odciąć się od świata rzeczywistego żyć tylko w świecie baśni i bajek nie myśląc o świecie dorosłym tak wściekle dorosłym świecie czemu świat dorosłych do którego niestety należe jest obdarty z marzeń i wartości a jedyne co jest ważne to pieniądze na przemian z chęcią zgnojenia drugiego gdy jest od nas lepszy dlaczego musze wybierać między marzeniami a szarą,suchą,sztywną rzeczywistością dlaczego,dlaczego,dlaczego?????????czemu świat jest do dupy?czemu jedni gnoją drugich dla zabawy???? ja nie gnoje dla zabawy tylko jak ktoś mnie wkurzy i należy mu się czemu nikt nie wynalazł leku na epidemie znieczulicy?????czemu żaden chłopak się mną nie interesuje jestem chuda ale nie aż tak jak modelka nie mam cycków jak pamela nóg jak patyki chodze w męskich bluzkach ostatnio kupiłam se bluzke z clinica ale zanim znalazłam bluzke w której wygładałam w miare to troche czasu mi to zajęło ale znalazłam nigdy nie nosze spódnicy ani sukienki nie maluje się nie chodze w butach na obcasie(kiedyś chodziłam w spudnicach i sukienkach nie było dnia żebym poszła w spodniach)dlaczego to zmieniłam???bo się zawiodłam na chłopakach miałam jednego chłopaka tylko jednego i mi wystarczy zawsze musze trafić tak że jaj ja zakochałam się w chłopaku to on mawet na mnie nie spojrzy jak mi się chłopak podobał to próbowałam pokazać swoje walory TO NIC Z TEGO przestałam sie interesować chłopakami więc jestem sama i łzy mi napływają do oczu i jest mi tak smutno,że mam ochote wyć jak widze pare ktora idzie za reke lub sie całuje lub dziewczyna sie przytula sie do chłopaka a później jak mi mija smutek pojawia się piekielna zazdrość i złość wściekłego psa chce mieć chłopaka chce się do niego przytulać chce z nim chodzić na piwo chce żeby mnie przytulił i pocieszył gdy mam doła ten chłopak o którym mówiłam to interesował się mną przez 9 dni ja to sobie policzyłam i wiem KTÓEGOŚ DNIA PODBIJA DO MNIE I MI MÓWI ŻE OPRÓCZ MNIE MA JESZCZE 2 INNE DUPY I MI POKAZUJE ZDJĘCIA I FILMY Z NIMI W ROLI GŁÓWNEJ no to ja co ja zrobiłam powiedziałam co o nim myśle i od tej pory mszcze sie na nim jak tylko moge a najgorsze jest to że wcale nie robi mi się lepiej bo zamało mu robie na złość ale jeszcze coś wymyśle tak mu dopieke że w końcu zrobi mi sie lepiej za to jak mnie traktował żeby ten kolo był jakiś mega przystojny ale on był przeciętnej urody najgorsze jest to że się zakochałam w chłopaku który chodzi ze mna na studia myślałam że mi minie ale CAŁY ROK TO UCZUCIE SIĘ UTRZYMUJE NIE MOGE O NIM ZAPOMNIEĆ CIĄGLE O NMI MARZE problem jest taki że jestem bardzo nieśmiałą dziewczyną jeśli chodzi o podrywanie chłopaków nawet nie wiem czy on ma dziewczyne wiem tylko tyle ze mnie lubi a przynajmniej takie mam wrażenie ale napewno ma dziewczyne bo tacy przystojni skate zawsze mają laskimoge o nim tylko pośnic że jesteśmy razem bede go kochać w snac, na wykładach bede patrzeć na niego ukratkiem,bede cierpieć bo wiem że nigdy nie bedziemy razem bo jestem przeciętnej urody a nie jestem piękna gdybym była ładna i miała chude nogi wszyscy w rodzinie mówią że mam ładne nogi ale ja wiem że mówią to bo poprostu chcą zebym sie nie martwiła przecież mama nigdy nie powie swojemu dziecku że jest brzydkie albo że ma grube nogi dla mamy jej własne dzieci są najlepsze i najpiękniejsze to bym chodziła w miniówkach,krótkich sukienkach i może wtedy by na mnie zwrócił uwage i może bym miała jakieś szansea tak ehhhh narazie musze byc sama CHOĆ BARDZO NIE CHCE BYĆ SAMA może kiedyś znajde swoję druga połówke ob szybko bo nie chce się starzeć sama chce się starzeć z człowiekeim który mnie pokocha taką jaka jestem ze wszystkimi wadami i zaletami czaem mam wrażenie że mam więcej wad niż zalet ale ta druga połówka może znajdzie więcej zalet niż wad pożyjemy zobaczymy tylko nie mam cierpilwości czekać dalej na mojego księcia z bajki tyle już czekam ehhhhhh

Gość hgfer
ja tez mam 27 lat i nigdy nie miałęm dziewczyny , ale dobrze mi samemu . Jestem osoba trudną we wspolzyciu dlatego doszedlem do wniosku jesli najlpiej bede sam.