Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marika44

DZIEN CHLOPAKA za pare dni...POMYSLY

Polecane posty

Gość Anima91
ha! ja też nie mam pomysłu! :p pomóżcie bo nie wiem co mojemu kupić bądz co zrobić ciekawego;D

Gość ze tak powiem
zerwij z nim:-) zapewne zapamieta to długo:-D

Ja myślę, że to jest takie święto, że nic wielkiego nie trzeba kupować. Zastanawiam się na początek nad kinem/wieczornym spacerkiem, lampką winka, mega seksowną bielizną (być może i kajdanki ;) ) Masaż ze specjalnym żelem (już się edukuję jak zrobić masaż idealny :P ) a potem... wiadomo :D

Gość ze tak powiem
co wiadomo? ..no napisz.nie bądz świnka:-P:-D

Hehehe a to już musisz sobie ewentualnie wyobrazić ;) Ale na pewno kajdankami najpierw On będzie skuty bo to w końcu Jego święto ;)

A to kiedyś koleżanka tak zrobiła chłopakowi na walentynki, że zapuściła sobie kępkę włosków na cipuszce i zawiązała na nich kokardkę ;) Podobno chłopak mało nie padł z wrażenia :P

Gość ja mojemu facetowi
zamowilam koszulke na stronie koszulki.com On jest komputerowym maniakiem wiec zamowilam mu taka z napisem "MY COMPUTER IS BIGGER BETTER AND FASTER THAN YOURS" wczoraj mu wreczylam bo mielismy taka mala rodzinna imprezke i byl zadowolony :) a 30.09 zrobie kolacyjke z winkiem i swiecami :) a potem seksik :P

Miałabym prośbę żeby panowie się wypowiedzieli czego oczekują od swoich partnerek w ten dzień ;) Ja już spadam ale chętnie później poszukam inspiracji!

Gość zonatyyy
jak jestescie bardzo blisko to mozesz (jezlei nie robisz) zrobic mu loda z polykiem mi kiedys zona zrobila taka niespodzianke i bylo naprawde super

Gość Surrealistka
Ja dla mojego ukochanego z racji tego, że nie jest to wielkie świeto, a jedynie milo spedzony czas polaczony ze swietowaniem jego osoby pisze wiersz, bo uwazam, ze bedzie to dla niego bardzo mila niespodzianka jesli w ladny sposob zawre w nim moje uczucia i nasz zwiazek + nie wydam ani grosza ;)

Gość yyyyyyyyyyyaaaaaaaaaaa
ja bym chcial seksik :) namietny i dlugi :)

Gość Surrealistka
A wlasnie jesli chodzi o ten seks.. to czy jesli uprawia sie go bardzo czesto i to na codzien i to ze wszystimi "dodatkami" to czy ten seks jako prezent nie bedzie zbyt slaby? (jakby to nie byl w ogole prezent..) ?? ;)