Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KALMABURKAA

To MI powiedzial moj facet.Co to znaczy?

Polecane posty

Gość KALMABURKAA

Moj facet powiedzial ze powinnien byc tylko " dodatkiem do mojego zycia".Co to znaczy??????

Gość o jezu to znaczy tyle
ze pewnie uczepilas sie go jak rzep i nie masz poza nim życia, zainteresowan, znajomych, caly swoj czas chcesz spedzac z nim, a on ma dosc ?:O

Gość że będzie odwiedzał cię tylko
wtedy, kiedy poczuje ucisk w gatkach :P

Gość KALMABURKAA
To on na poczatku chcial kazda wolna chwile spedzam ze mna.Dzwonil i pisal w ciagu dnia .A teraz nie.

Gość a ja się nie zgadzam
dodatkiem do życia mojego faceta to właśnie ja się teraz czuję... I nie jest to przyjemne uczucie. Mam wrażenie, że on nie traktuje mnie poważnie, tylko na zasadzie: a, bo nie mam co robić, to do niej pojadę. A, bo teraz mi się chce, to zrobimy to i to. A jak mi się nie będzie chciało, to jej powiem że nie przyjadę... I to wcale nie chodzi o to, że ja nie mam własnych zainteresowań, bo mam. I przyjaciół, i swoje życie. Tyle, że jeśli się jest z kimś na powaznie, to ten ktoś powinien być CZĘŚCIĄ życia, a nie dodatkiem... Czyli na moje oko facet po prostu chce dać Ci do zrozumienia, żebyś nie traktowała go zbyt poważnie.

Gość zenek spod sklepu
zwyczajny smród na pewno mu się nudzisz a on zabawia się na prawo i lewo, jesli wezmiecie slub to tylko dlatego zebys byla mu posluszna zona i matka, sprzataczka i kucharka a w sypialni dobra suczą

Gość KALMABURKAA
Ja tez mam swoje zycie.Jak np. zadzwoni do mnie i cche sie spotkac a ja mowie ze mnie nie bedzie bo sie z kims tam umowilam to wilekie zdziwienie. Kiedys na samym poczatku kazda wolna chwile chcial spedzac razem widywalismy sie codziennie, mowil ze teskni, pisal sms w ciagu dnia zadzwonil na przerwie w pracy a teraz juz nie.Po pracy zawsze dzwonil i on sam tak robil ateraz to sie zmienilo.

Gość dwa jaja na twardo
najlepszym rozwiązaniem w obu przypadkach /Autorki i tej co się nie zgadza/ jest odstawka na miesiąc na próbę - tylko tak się dowiesz czy będzie Cię chciał po miesiącu - albo się nie odezwie... co bardziej mi tu pasuje..

Gość KALMABURKAA
Niewiem co mam zrobic.Najlepsze bedzie jak zrobimy sobie przerwe na jakis czas.Mamy sie dzis spotkac po poludniu ale nie mam ochoty.Albo przestac sie kontaktowc nie odbierac telefonow nie odpisywac na sms.

Gość kawwka
na moje oko to facet chce zwinąc żagle tylko nie ma odwagi zeby Ci to powiedziec , jak komus zalezy na drugiej osobie to chce byc osmym cudem świata w jej oczach a nie dodatkiem czy przystawką daj sobie z nim spokoj, szkoda czasu

Gość KALMABURKAA
Jak mu mowie ze chce sie rozstac to on mowi chcesz tego ja tak, on napewno i on poszedl.Nawet nic nie powiedzial.