Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 kocykowa

Ponczo - nosicie jeszcze?

Polecane posty

Go艣膰 kocykowa

Zakocha艂am si臋 w moim "kocyku" :D http://e-shop.orsay.com/cgi-bin/images/catalog/53180271_278119c40f0952b3a70de1206e0e7a3d_medium.jpg Nosicie jeszcze ponczo? Jako, 偶e jestem straszny zmarzluch i wieczne marzne w swoim biurze, moj ma偶 wczoraj kupi艂 mi w Orsayu w艂a艣nie to ponczo :D Powiem szczerze, 偶e bardzo mi si臋 spodoba艂o, tylko czy to ju偶 nie ma lat swojej 艣wietno艣ci za sob膮? :D Nie znam si臋 na modzie, cho膰 staram si臋 obserwowa膰 to i owo ;) Ale powiedzcie dziewczyny, rurki, baleriny, b膮d藕 botki i ponczo? Dobry zestaw? ;)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 kocykowa
Doradzcie cos dziewczyny, zebym nie wygladala jak wlasna babcia na ulicy :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nikt nie odpowie
:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 i love hM
bardzo dobry zakup :) rurki botki i ponczo idealnie sama musze sobie takie kupi膰 :) widzia艂am w cubusie fajne ale kurcze bia艂e by艂o ;/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kocykowa
Bia艂e... Wola艂abym be偶owe, ale je艣li dodatki s膮 fajnie dobrane to i biale fajnie by wygl膮da艂o ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 i love hM
ale wiesz bia艂e wystarczy,ze np. w kolejce sie o cos opre i zaraz bedzie brudne od r贸zu podk艂adu ;/ inny kolor bym bra艂a bez namys艂u ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kocykowa
Te偶 prawda, ze bia艂e szybko sie brudzi, ale jak wyglada :D "Chorowa艂am" tez na taki bia艂y d艂ugi sweter... Mmm... Ale fakt, nie kupi艂am go z tego samego wzgl臋du o kt贸rym piszesz :D Wog贸le tej jesieni i zimy co jest na topie? ;) Poradzcie cos do pracy (biuro, ale nie wymaga si臋 ode mnie garsonek, garnitur贸w, itp) ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 asia**823
hej ja tez mam taki milusi kocyk:)dosta艂am od m臋偶a nosze do dzins贸w i spodnic choc nied艂ugo chyba musze ubrac p艂aszczyk bo zimno sie robi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kocykowa
asia a w jakim wieku jeste艣? Ja mam 26 lat, na jednym z forum przeczyta艂am, 偶e lepiej by艂oby zostawi膰 m贸j kocyk mojej mamie :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 asia**823
ja mam 27 latek i mieszkam w szczecinie i kocyki sa na pewno bardzo modne moje kole偶anki tez nosza i czuj膮 sie w tym 艣wietnie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kocykowa
To super :D Zawsze ubiera艂am si臋 na sportowo, pracuje w prawdzie w biurze, ale wszyscy ubieramy sie tutaj na luzie wi臋c nie bylo problemu. Pora chyba zainteresowa膰 si臋 mod膮 ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 asia**823
ja tez wol臋 chodzi膰 na sportowo ubrana ale pracuje w biurze i ajkos musz臋 wygl膮da膰 wi臋c 艣mia艂o no艣 kocyk pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kocykowa
To super :D Zawsze ubiera艂am si臋 na sportowo, pracuje w prawdzie w biurze, ale wszyscy ubieramy sie tutaj na luzie wi臋c nie bylo problemu. Pora chyba zainteresowa膰 si臋 mod膮 ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 i love hM
chyba tez sie przejde dzisiaj do sklepu i zobacze moze tez zakupie sobie jakis milusi kocyk ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kocykowa
W jakich sklepach zazwyczaj kupujecie ciuszki? Ja lubie Orsay, tatuum (choc drogi), reserved, mohito, itp. Gdzie mo偶na jeszcze znale藕膰 co艣 fajnego?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 i love hM
jak w sopicie H&M ubrania sa na czasie i ca艂kiem tanie reserved ale tylko jaksa przeceny a ostatnio to nawet trafi艂y mi sie dwie likwidacje sklepu gdzie wszytsko by艂o -50% i tak kupi艂am sp贸dnice musztardow膮 za 15 ziko ;) a jej cena pierwotna by艂a 99 tylko mia艂a jeszcze metki z przecenami ;) lubie zare czasami cos na allegro zamawiam ale lubie te偶 t膮 stronk臋 http://www.studio2deko.com/ mam od nich sp贸dnice i bluzke czasami do SH zachodze ale jeszcze musze nauczy膰 si臋 tam kupowac bo naprawde mo偶na dostac super ubrania

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 asia**823
ja musz臋 przyzna膰 ze uzalezni艂am si臋 od reserved mam z tego du偶o rzeczy s膮 dobre gatunkowo mochito tez sie ostatnio przewin臋艂o:)orsey kiedys czasami new york

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 i love hM
a jeszcze cubusa lubie i vero mode ale tam czasami bardzo drogie maja ubrania a jako艣膰 kiepska

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kocykowa
Moj problem polega na tym, ze w moim miescie jest tylko reserved imohito z tych sklepow, a do innych musze jechac 100 km do wroc艂awia :D Ale moj maz studiuje we wroc艂awiu i powiem szczerze, ze on (w sumie w przeciwienstwie do mnie :P) uwielbia chodzic po sklepach i czasem to praktycznie on mnie ubiera :P Robi zdjecie, wysyla mi mmsa i pyta czy chce :D W domu mierze, a babki w sklepach juz go znaja i ewentualnie wymieniaja rzeczy, choc to sie baaardzo rzadko zdarza :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 asia**823
ja mog臋 przebiera膰 w sklepach ale zawsze mi szkoda pieni臋dzy na ubrania dal siebie bo wychodz臋 z za艂o偶enia 偶e mamy wa偶niejsze sprawy i rzeczy do kupienia ni偶 pod膮偶anie za mod膮 ale na szcz臋scie mam kochanego m臋偶a kt贸ry te偶 robi mi niespodzianki i sam kupuje mi ciuszki a 偶e gust ma super zwrotu do sklepu nigdy nie ma

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 i love hM
ale masz fajnie :) ja musze sama po sklepach chodzi膰 moj facet chodzi jak musi hehe a ja lubie szperac chociaz czasami potrzebny jest kto艣 kto powie czy napewno dobrze w tym wygl膮dam ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 asia**823
oj kr贸ci贸tkie te ponczo a zimno za oknem jak kupi艂am w new york mo偶e tam zobaczysz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kocykowa
No faktycznie to ponczo kr贸ciutkie. Co do zakupow, to mi tez wiecznie szkoda kasy. Jestem niezdecydowana, bo za drogie, bo moze znajde bardzoej funkcjonalne, a moj maz wychodzi z zalozenia podoba ci sie to bierz :D W dodatku tak jak Tw贸j m膮偶 asiu ma bardzo dobry gust :D Zreszta w koncu jestem jego zona :P heheh :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 i love hM
ja jeszcze mieszkam z rodzicami jeszcze studia mam wi臋cwszytsko co zarazbiam wydaje na ubrania ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 i love hM
przejde sie do ba艂tyckiem mo偶e cos znajde a jakie s膮 ceny takich kocyk贸w?? bo ten co w cubusie widzialam kosztowa艂 49 ziko

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 asia**823
zap艂aci艂am ok 100 z艂 tzn m膮z p艂aci艂 bo mi jak zwykle by艂o szkoda pieni臋dzy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kocykowa
ten z orsaya 89. Ale jak ze wszystkim, jak sie poszuka to znajdzie sie taniej :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 asia**823
kocykowa widz臋 偶e mamy podbne podje艣cie do zakup贸w 偶e szkoda pieni膮zk贸w 偶e moze gdzies taniej kupie a na koniec to si臋 zastanawiam czy mi to wog贸le potrzebne dobrze 偶e mamy takich m臋偶贸w:)

Udost臋pnij ten post