Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość na bis

ta, jestem wredna

Polecane posty

Gość na bis

Moja kolezanka miala dzis egzamin komisyjny. Zdala pomimo tego ze prowadzaca cwiczenia nie chciala jej puscic, ale pozostaly sklad komisji zdecydowal na jej korzysc. Chodzi mi oto ze ona cale wakacje z wlasnej woli siedziala za granica ( pilnowala dzieci na koloniach, tyle ze wiekszosc czasu spedzila na lezakowaniu.), wrocila majac do zaliczenie wszystko bo oczywiscie niczego nie zdala w sesji czerwcowej. Na poprawki Naprawde malo co umiala, olewala sobie chodzac do teatru, na jakies ploty. I zdala tylko dlatego ze tego przedmiotu nie bedzie za rok. Tak, jestem wredna:P Poza tym ona mnie malpuje. Zazdrosci. Zamieszkala ze swoim chlopakiem bo ja tez zamieszkalam ze swoim. Jak powiedzialam jej, ze chcemy (ja z narzeczonym) planowo wziasc slub w 2010, co sie okazalo, po kilku miesiacach mowi mi, ze juz zarezerwowali sale na sierpien 2010. Nie wspominajac oczywiscie o tym, za ja sie zareczylam w czerwcu a ona ze swoim zaraz potem. Malpa. I dochodze do wniosku, ze z nia jest cos nie tego.

Ha! Ja na studiach nie chodziłam na durne wykłady tylko uczyłam się z ksiązek w domu i pozniej zdawałam w pierwszym terminie wszystko, a kolezanki marnowały godziny w aulii i oblewały :) Po prostu, trzeba miec troszkę sprytu i uroku osobistego...a Ty jesteś przewraźliwiona i faktycznie wredna:D Może lepiej byłoby napisać, że "znajoma" a nie Twoje "kolezanka", bo ja nie chciałabym mieć takiej "kolezanki" wśród bliskich na studiach

Gość na bis
zastanawialam sie zeby napisac znajoma:P I nie przesadzam niac a nic. Kiedys, gdy zerwala ze swoim poprzednim chlopakiem, ow chlopak kontaktowal sie z nasza wspolna kolezanka. Okazalo sie, ze "kolezanka" naamawial go na zareczyny bo ja sie zareczylam, bez przerwy gadala na moj temat, ewidentnie mi zazdroszczac.

No widzisz, jaka jesteś fajna...Ciesz się, że sobie autorytet wybrała :D ...ale nas to, tak szczerze pisząc, mało interesuje ;)