Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bryk123

Płacenie na randkach.

Polecane posty

Gość alan wilder
Poza tym warto tez zwrocic uwage na to ze kobiety mniej atrakcyjne, czesto przy kosci lub z roznymi innymi defektami placa za siebie lub co gorsze nawet za swych partnerow. Dla mnie to bez róznicy bo nawet za mniej atrakcyjna facet powinien zaplacic bo tego wymaga kultura

Gość alan wilder
W zwiazku tez choc kobieta powinna tez sie czasem wykazac robiac mu np pyszna kolacje/ obiad, czy kupujac jakis upominek. W zaleznosci ile kasy ta kobieta posiada.

Gość Pewnie ....
Dokładnie - ludzie wiążą się z podobnymi do siebie ... Zgadzam się w 100%. Kiedy oboje inwestują w związek to jest to związek ... a nie układ towarzyski ... Kto powiedział, że nie zarabiam?

Gość alan wilder
Energiczna- nie bilbym sie z nia przeciez i skoro by sie upierala to niech placi za siebie ale raczej nie gustuje w feministkach.

Gość Pewnie ....
alan wilder - hmm dobrze, że ja tego nie napisałam ... ale mam podobne spostrzeżenia ... :D

Gość nie chłopak
a może uporządkujemy trochę temat i podzielimy go na randki i stały związek? To tylko taka moja propozycja :) i moje zdanie: o ile na pierwszych randkach facet może się uprzeć i zapłacić za mnie, o tyle w związku oboje składamy się na nasze utrzymanie i przyjemności, a za randki raz płaci jedno, raz drugie. Ale wiążąc się z facetem na stałe muszę mieć pewność, że w razie czego będzie mógł mnie utrzymać np. w czasie opieki po urodzeniu dziecka i jednocześnie staram się go zapewnić, że w razie choroby, to ja będę w stanie utrzymać jego i dom.

Gość alan wilder
brzydki i beznadziejny- mam kumpla lekarza i jego zona nie pracuje i nigdy nie pracowala. Jemu to nie przeszkadza

Gość nie chłopak
i nie wiem czemu, ale wydaje mi się, że jak ktoś płaci ten ma decydujący głos i pomimo, że kocham mojego narzeczonego i bardzo mu ufam, to nie pozwoliłabym sobie na uzależnienie się od niego w kwestii finansów.

Gość aleo
pierwsza randka raczej "my" faceci, ale kolejne to zależy od Twojego charakteru. Masz jaja płacisz za siebie, masz ci**e płacisz za dwóch. Tylko wiadomo, nic z tego nie będzie bo kobieta chce faceta z jajami

Gość alan wilder
Jestes nieudaczniki łamaga- placisz za siebie Masz jaja- placisz za siebie i kobiete Nie stac cie na randki_-nie zapraszaj kobiety i zajmij sie zarabiianiem kasy zeby stac cie bylo na wszystko!

Gość aleo
"Jestes nieudaczniki łamaga- placisz za siebie Masz jaja- placisz za siebie i kobiete Nie stac cie na randki_-nie zapraszaj kobiety i zajmij sie zarabiianiem kasy zeby stac cie bylo na wszystko!" widocznie kobiety lubia lamagi :D szukaj dalej sponsora

Gość Pewnie ....
Pewnie są takie, które muszą lubieć łamagi ... skoro nie mają powodzenia u prawdziwych mężczyzn ... to biorą co się trafia ... Jak się nie ma, co się lubi ....

Gość Pewnie ....
Poza tym, jak Cię nie stać na ofiarowanie kobiecie czegokolwiek, to jaki sens zakładać rodzinę? Chyba, że tutaj liczycie na MOPS... I becikowe ... :O

Gość ghbgfbfbgf
ja na przykład nigdy nie powalam aby konieta a w szczególnosci piękna kobieta odczuła ze sięwywyzszam albo mam władzę nad nią ,dlatego jak umawiam kobiety na randki to zawsze pozwalam im płacić cały rachujnek

Gość aleo
"Pewnie są takie, które muszą lubieć łamagi ... skoro nie mają powodzenia u prawdziwych mężczyzn ... to biorą co się trafia ... Jak się nie ma, co się lubi ...." nie martw sie, moze jeszcze kiedys poznasz tego prawdziwego :D:D

Gość Pewnie ....
Chcesz to powiedzieć mojemu mężowi? :D

Gość aleo
"Chcesz to powiedzieć mojemu mężowi? " nie bede chlopaka dolowal :D:D

Gość Pewnie ....
Myślisz, że taki wrażliwy na wywody łamag? Gdyby był, nie byłby moim mężem ... :D

Gość aleo
"Myślisz, że taki wrażliwy na wywody łamag? Gdyby był, nie byłby moim mężem ..." mysle, ze gdyby nie byl frajerem to by nie byl twoim mezem :D:D

Gość Pewnie ....
Gdyby był frajerem siedziałby na babskim forum zamiast zarabiać ...

Gość Pewnie ....
I użalał się nad własnym losem i straconymi 15 zł na kawę ... :D

Gość Pewnie ....
A dzięki temu, że zarabia, to te 15 zł może zostawić napiwku, a nie rozliczać z nich kobietę swojego życia ... :D

Gość aleo
"Gdyby był frajerem siedziałby na babskim forum zamiast zarabiać " gdyby by nim nie byl, to ciebie by tu nie bylo a zarabial by dla siebie :D "A dzięki temu, że zarabia, to te 15 zł może zostawić napiwku, a nie rozliczać z nich kobietę swojego życia ... " gdybys prowadzila wlasna firme nie zostawiala bys napiwku (minimalizacja strat ) :D

Gość Pewnie ....
Mów za siebie ... :O

Gość aleo
zawsze mnie zastnawialo jaka pustke musi miec w glowie kobieta ktora chwali sie dorobkiem swojego faceta a nie swoim, ciesze sie, ze mam szanse wreszcie uzyskac odpowiedz na to nurtujace mnie pytanie, wypowiedz sie pewnie...

Gość Pewnie ....
Co Ty możesz wiedzieć o takich facetach zarabiających i ich kobietach? :O

Gość aleo
"Co Ty możesz wiedzieć o takich facetach zarabiających i ich kobietach? " spodziewalem sie bardziej inteligentnej odpowiedzi ale coz... o takich facetach zarabiajacych ?? hehe jakich ??

Gość Pewnie ....
aleo - widzę, że szkoda mojego czasu ... wracam do pracy ... A Ty snuj wywody jakże inteligentne ... i takie męskie ... Ach! :P

Gość aleo
zabraklo argumentow ? :D