Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość egeszegee

jakiej firmy kupujecie buty na zime?

Polecane posty

Gość egeszegee
juz ten hm w poznaniu jest super przy tym ze szczecina a za granica to pewnie niebo a ziemia ciuszki owszem da sie jak sie zdazy :) ten komplet co na zime kupilam super jest:)

Gość egeszegee
boshe jak bede chciala to sie przeprowadze... moja sprawa no cos poszukam na wiosne:) ale te pierwsze niech beda typowe do nauki chodzenia niech juz bartek bedzie bede szukac:) bym juz kupila ale nie wiem jaki rozmiar bedzie mial za 2 ms a tez co firma to inna wkladla i rozmiarowka

Gość bucikowa mamusiaa
ja widze ze nie wyprodukowano wystarczajaco drogich butów dla twojego dziecka. Przykro mi.

Gość egeszegee
taaa bartek to przecietna firma daleko jej do najdrozszej wazne zeby byly dobre! matki polki same tu siedza !

Gość Najlepsze i ...
Ok, spróbuj więc w Poznaniu :) Co do dzieci w wózkach, to szczerze polecam na przyszłość (może przy drugim) nie bawić się w żadne adidasy i trampki, bo one nie pełnią żadnej funkcji przy niemowlaku i raczej nie jest w nich najszczęśliwszy, a zwykłe wełniane grube skarpety (jak jest chłodniej), latem gołe stópki. Wełniane skarpety dostaniesz bez problemu w jakiejś skandynawskiej sieciówce (H&M, Cubus, KappAhl). Uciekam do obowiązków! :) Ciao egeszegee! I powodzenia z zakupami!!! ;)

Gość matka tez polka bo i jaka
jestesmy w polsce to jakie mają siedziec?

Gość egeszegee
dzieki ja tez bede leciala:) paa

Gość egeszegee
masz racje wiec matki kwoki

Gość do matka tez polka bo i jaka
I może właśnie dzięki takim dyskusjom macie szansę się czegoś mądrego dowiedzieć! O prawidłowym, nie-sztywnym, lekkim obuwiu, o nie noszeniu czap, szalików i rajtuzów jesienią, o hartowaniu. To dobrze, że ludzie coraz częściej wyściubiają nosy do KWR i próbują was uświadamiać w tym dobrym, prawidłowym kierunku, drogie mamy. Nie bądźcie takie zacietrzewione i obojętne, bo na prawdę mądrze niektórzy gadają.

Gość egeszegee
hheheh no pewnie ja ta zla pewnie bo czapki nie daje zycie:)

Gość a co z tymi uzywanymi z all
kupujecie?

Gość egeszegee
ja sie boje uzywanych bo kazde dziecka ma inna stopke bo pierwszy wlasciciel wyorbil buta wkladke itd

Gość liKTO
nie kupuje

Gość 1WUTE1
hmm.. podbijam temat w tym roku:) ma ktoś coś ciekawego do powiedzenia na temat bucików dla dziecka na zimę? sama stoję przed takim wyborem i nie wiem na co się zdecydować :(

To zależy ile kasy masz do wydania. Jak chcesz trochę więcej poświęcić, to na tanisport.pl można znaleźć naprawdę świetne buciki dla dzieciaka. Myślę, że warto tam zajrzeć, bo jest sporo modeli i na pewno da się coś z nich wybrać. Zresztą zerknij sobie i sama oceń

Gość gość nr 1
mój w zimę w jaką zaczynał chodzić miał z Bartka potem z ecco potem z DEI tex i teraz też zamierzam kupić z ecco to zależy kto ile ma kasy,ale najważniejszy by buty były wygodne i ciepłe

Gość gość
Moja córka na ten rok na zimę ma emu (te prawdziwe, nie "emu"np z ccc), śniegowce Bartka, kalosze hunter(te raczej na jesień, ale zimą też zdarza się temperatura na plusie) i szukam jeszcze jakiś kozaczkow, takich bardziej eleganckich żeby do płaszczyka Jej pasowały. Ogólnie to mam świra na punkcie ubrań i butów :)

Gość gość
Buty na zimę na nie muszą być drogie. Nigdy nie wydawałam na obuwie dużej kasy. Zależało mi na butach, które będą na jeden sezon, bo w kolejnym i tak już ich nie założę. Wydaję na buty max 100 zł.

Gość fafcia4
Primigi są dobre, a w Bambineo.pl robią teraz konkretne wyprzedaże więc i cena spoko jest

Gość Mariola444444
Tylko nie primigi! takiego chamstwa jak tam jeszcze nie widziałam. Odrzucili moją reklamację i napisali, że mała powinna mieć na piaskownicę buty na zmianę (a miała !) i że kobieta też jak kupi sobie szpilki, nie chodzi w nich na plażę.

Gość MonikaMilutka
Powoli wraca do nas zima, więc trzeba wyposażyć się w solidne buty. W ostatnim sezonie miałam zimówki Korneckiego i muszę przyznać, że się sprawdziły. Teraz chyba powtórzę ten zakup :) Pozdrawiam

Gość gość
Na razie chodze w rozklejonych adidasach.Jeszcze nie znalazłam żadnych butów zimowych na śmietniku.A kurtke kupiłam w lumpeksie za 6 zł

Gość gość
Ja szukam porządnych skórzanych.Jakie polecacie?

Gość laudla3
Możesz zerknąć sobie tutaj: http://supersklep.pl/buty-zimowe/dzieciece - w sklepie jest spory wybór butów zimowych dla dzieci. Zamawiałam tam buty dla córki. Różowe, skórzane trzewiki Timbaland.Nie były tanie bo dalam za nie prawie 500 zł ale córka już raz miała buty tej firmy i była bardzo zadowolona.Ciepłe, wysokie. Praktycznie nie do zdarcia ( córka jest aktywnym dzieckiem tak wiec kupujemy jej buty do zadań specjalnych) oraz nieprzemakalne.

Gość evika1
Ostatnio tutaj http://obcasik.eu kupiłam piękne botki Di Lusso. Cena była bardzo atrakcyjna i trochę się bałam o jakość, ale okazało się, że są naprawdę świetne, więc gorąco polecam.

Gość marian555
W Warszawie to tylko Starshop.pl, jeżeli chodzi o zakup butów marki Converse, CAT Caterpillar, Palladium. Wielu moich znajomych chodzi do nich, żeby zapolować na nietypowe kolekcje butów lub ostatnie sztuki z różnych serii. Sklep dobrze doradza, znają najnowsze trendy, bez problemu pomagają dobrać buty do konkretnych czynności i stylu. Nikogo tam z przypadku nie zatrudniają. Co ciekawe kilka lat temu kupiłem od nich japonki Havaianas i do tej pory wyglądają jak nowe :) Latem tylko w nich chodzę. Absolutna wygoda.