Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość egeszegee

jakiej firmy kupujecie buty na zime?

Polecane posty

Gość egeszegee
znam 2 osobiscie mamy gdzie jedno dziecko zaczelo w wieku 8 ms chodzic i dzis ma 2 latka i problemu z bioderkami krzywe nozki itd nie jest to regulą ale wiadomo ze dla kregoslupa tak malego czlowieczka lepiej zeby nie nadwyrezal kregoslupa a stosowanie chodzika aby dziecko sie samo poruszalo to glupota moj jak skonczyl roczek dostal pchacza! i z nim owszem super lata

Gość egeszegee
zreszta ja i moj maz tez mielismy 14 ms jak zaczelismy chodzic kazde dziecko jest inne!

Gość ok kazde jest inne
ale 14 miesieczne dziecko zeby nie potrafiło samodzielnie przejsc 6 kroczków?/ ;/

Gość dotyczące chodzenia dzieci
ale tu nikt o chodzikach nie mówi :) naprawde baaardzo wiele dzieciaków, chyba wiekszosc, zaczyna chodzic przed roczkiem, lub zaraz po :) i wierz mi, niewielki odsetek ma problem, ale taki sam odsetek bioderkowych problemow mają dzieci zaczynające chodzic późno

Gość egeszegee
owszem chodzi 6 krokow a nawet 10 ! chodzi mi o samodzielny spacer:) a nie o spadanie na tylek czy lapanie sie czegos...

Gość mama małej niuniezki
moje dziecko w wieku 14 miesiecy to sło za reke na spacer ze mną. chodzika na oczy nie widziało, jak i szpanerskich bucików :)

Gość egeszegee
za reke chodzi!!!

Gość mama małej niunieczkiii
chodzi sama, za reke idzie na spacer nie w wózku, w tym sensie :)

Gość likto
lo matko a wy swoje Kazde dziesko jest inne,dajcie spokoj A wracajac do tematu ja preferuje Bartka Syn ma 5 lat i jak dotad sprawdzily sie najlepiej Lepiej niz adidas i inne takie Solidnie trzyma noge,nie rozlazi sie ,sluza dlugo i estetycznie wygladaja Cena niemala ale tez nie olbrzymia jakas..polecam:)

Gość egeszegee
kwestia paru dni jak bedzie sam chodzil pewnie czy biegał fajnie - bartek ma dobre opinie ale te lepsze buciki zimowe - wyzsze ma od 23 rozm a moj 21 ma

Gość buty z ccc
a ja polecam ccc, mam dziecko 3-letnie noga rosnie ekspresem wiec na zime potrzebuje 3 pary, ciepłe, noga się nie poci, wygodne, problemow z chodzeniem brak.

Gość Najlepsze i niedrogie na zimę
dostaniesz w H&M i podobnych sieciówkach. Te polskie buty z ortopedycznym usztywnieniem to jakaś bzdura, bo nikt poza Polakami nie przykłada do tego wagi, a raczej wszędzie indziej lekarze (pediatrzy i ortopedzi) zalecają dziecku swobodę w obrębie kostki! I musi być to prawda, bo dzieci na obczyźnie wcale nie mają żadnych problemów ze stópkami, ani kostkami, ani biodrami! Czasami nie mogę się nadziwić skąd u Polaków takie wymysły i obawy! Ludzie no co wy... więcej rozsądku! Ja mam troje i wszystkie na Crocsach wychowane, za zimę H&M i Campery. W życiu mi nie przyszło do głowy patyczkować się z jakimiś ciężkimi Bartkami czy czymś takim. I ani jedno nie ma wady postawy ani nieprawidłowej stopy. Zdrowe są i tyle. Chodzić się uczyły w samych skarpetkach albo na boso, bo tak jest najzdrowiej, a nie w żadnych sztywnych kapciach za kostkę!

Gość jhgfdfghfd
upatrzylam sobie juz fajne kozaczki zara

Gość likto
w humanicu sa takie drozsze solidne linie dla malych dzieci,tez sprawdzilam i polecam-fit sie nazywaja czy cos takiego..

Gość nie jest to temat o butach
autorka czuje ze założyła temat aby pochwalić się sytuacją materialną, niczym innym. Więc kochana, kupuj co chcesz, wydaj ile chcesz, daj żyć innym

Gość Najlepsze i ...
Zara też ma fajne (szczególnie oficerki do kolan dla większych dziewczynek) ale już nie takie tanie.

Gość egeszegee
ale niekt nie pisze o butach twardych za kostke sama bym nie ubrala malemu takich! ale zimowe chce wyzsze zeby sniegu nie mial w butach zaraz czy piasku bo nad morzem mieszkamy

Gość egeszegee
my zakupy w szczecinie robimy ale tam zary nie ma:( szkoda wiem ze swietne rzeczy tam maja nie tylko dla dzieci! sytuacja materialna ? a skad wiesz jak ona jest po prostu nie bede oszczedzac na dziecku !

Gość mamcia magdula
w polsce dzieci nie chodza w crocksach Matki polki chyba by zawalu dostaly..

Gość Najlepsze i ...
To polecam ci przejść się do H&M ...albo C&A.

Gość sybilka
tak w polsce sztywny ,twardy but i od wrzesnia czapa na uszy szalik.grube porty I tez nie widzialam tam dzieciakow w crocksach:)

Gość egeszegee
kupilam mu do wozka jakis czas temu z H&M adiadski po 2 razach pieta sie zapadla i calo sie jak by złamala ze trudno bylo wlozyc noge a sandalki sie popruly :( tez z HM

Gość Najlepsze i ...
A to ty egeszegee! :) Hej hej! ;) Niedawno polecałam ci zajechać do Hemy w Niemczech, pamiętasz? :) Witam ponownie! Zara jest w trójmieście, warto żebyście może tam wyskoczyli. Ja sama dla siebie kupiłam już tam kozaki na zimę. Dzieciaki obskoczyłam w H&M (narazie na jesień).

Gość egeszegee
eeee nie naleze do grupy matek polek czy kwok! raczej matka kukulka:) a co do ubierania przesadzaja! czapka zimowa i kombinezon juz przesada! moj w bluzie bawelnianiej i bez czapki!

Gość egeszegee
hej:) no chyba bede musiala poznan odwiedzic stary browara najchetniej:)

Gość krecisz ciutke
dopiero mówiłaś ze buty ma od tygodnia a tu się okazuje ze to już 3 para jego :)

Gość egeszegee
tak on w nich chodzi o tygodnia - adidaski te z hm mial do wozka:) a jeszcze mial z OLD NAVY i GAPA trampki i adiadaski tez do wozka ale one super sA nic sie z nimi nei stalo

Gość Najlepsze i ...
Moje w Crocsach latają od wiosny po jesień i w zasadzie jedynie w razie większej słoty wskakują w jakieś gumowce, czy coś wyższego. Mam całą kolekcję Caymanów i Mammothów z miśkiem :) Co do droższych butów to raz się pokusiłam o Uggsy dla najstarszej, ale że można prawie identyczne dostać w H&M i to za małą kasę, uważam że nie ma sensu przepłacać.

Gość egeszegee
ale u was na pewno inaczej wyglada asosrtment z HM u nas to naprawde wielkie G o w no :) moj maz tez kupil super rzeczy w HM ale w nowym jorku ale tu jest bieda!

Gość Najlepsze i ...
Spróbuj w Trójmieście, tam powinien być gdzieś chociaż z jeden porządny, większy, z dużym działem dziecięcym - właśnie w takich poluj na fajne obuwie. W C&A też są, ale takie już bardziej tradycyjne, coś w rodzaju Elefanten i Bartków, na skórce i za kostkę (tak przynajmniej kojarzę, bo dawno tam nie zaglądałam).