Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pinezka19

ciąża czy nie

Polecane posty

Gość pinezka19

Chciałam żebyście mi pomogli. Czy kiedykolwiek jak byłyście w ciąży miałyście lekkie krwawienie po luteinie? ostatni raz miałam miesiączke 13lipca, z mężczyzna kochałam się 26 sierpnia z prezerwatywa, która niepękła. We wrześnie wziełam luteine na wywołanie miesiączki, często ją biore, ponieważ mam nieregularne miesiączki nawet co 2 miesiące i 8 września dostałam lekkie krwawienie, które trwało 4 dni, ale zaniepokoił mnie ból podbrzusza taki sam jak podczas 1 ciąży no i zgaga, piersi mam nabrzmiałe i bolą wsumie objawy takie same jak przy 1 ciązy, które trwą już 2 tygodnie no i przedworaj zrobiłam test który wyszedł pozytywnie, czy ten test mógl się pomylić i czemu krwawiłam po luteinie? prosze pomóżcie!

Gość pinezka19
????????????

zrob test! albo idz do gina,kurcze po to wlasnie sa testy i lekarze aby z nich korzystac,kto tobie tutaj powie czy to ciaza czy nie

a wiec test pozytywny sorki nie doczytlalam no to jestes w ciazy,ja bym poszla w takiej sytuacji do gina skoror mialas plamienie,kurcze moze to byc oznaka poronienia,lepeij kochana idz do gina,ja bym tego nie lekcewazyla

skoro zrobilas test i wyszedl pozytywny to gratuluje jestes w ciazy. plamienie nie koniecznie musialo byc oznakiem poronienia.moja kolezanka tez tak miala lekarz myslal ze poronila ale okazalo sie ze nie a teraz jest szczesliwa mama:)

Gość pinezka19
tylko to dziwne zebym po luteinie miała krwawienie jeslli faktycznie jestem w ciązy

Gość pinezka19
no i jeszcze taki śluz jak galeretka od paru dni. Mam jednak nadzieje ze niejestem w ciązy

Gość pinezka19
miał ktoś z was w ciązy krwawienie podczas wczesnej ciąży po zażyciu luteiny i którym z was pomylił się test jest druga kreska była jasna prosze o odpowiedz

podobnież odstawienie luteiny w niektórych przypadkach może wywołać krwawienie, ja radziłabym beta HCG z krwi i jeżeli wyjdzie pozytywny, to do lekarza (na usg widać jak jest powyżej 1000)