Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uhjnkl

Jakich macie sasiadow? Lubicie sie z nimi ? Bo ja to mam przedzial niezly hahaha

Polecane posty

Gość
jeden mnie podrywa, druga sasiadka inwigiluje, trzecia jest mila, a reszty nie znam, ale wszyscy maja fajne zwierzaki:D

Gość hbmkl
Ja mam sasiadke z naprzeciwka straszna wiedzma !!! Stara lancpudra, przyjechala z wiosku, obecnie meiszka w miescie i rznie wielka dame ;/ mieszka ze swoja corka, ktora jest stara panna, obydwie sa strasnze . Oczywiscie jak sie na pocztku wprowadzilismy to byly bardzo milusie. Potem kontakt sie popsol nie pamietam za brdzo dlaczego. Zaczely pokazywac jakie sa naprawde ;] heheh swinie ejdne. Maja szafki wywalone na pol korytarza, ze jak sie meble do mieszkania chce wniesc to nie ma jak przez te ich szafeczki ;] a jak mam sobie sloiki polozyla przed dezwiami to pukala co troche i pytala kiedy je zabeirze bo jej przeszkadzaja ;] Dziwka jedna !!! Za takie szafki na korytarzu sie doplaca< ona pewnie grosza nie daje< jak sie wkurze to sama pojde i pnastarze > beda kazali jej usunac te szafki z korytarza!!! hahahah ostsnio ktos jej blat zajebal xd to okazala mojemu ojcu zebym z siostra drzwi zamykala< a sama kurawa nie zamyka< z reszta wielkie mi rzeczy ja nie trzymam nic na korytazu nie msuze zamykac !!! tylko moj ojciec z nia gada bo jego matak taka sama to sie umie dogadac hehehe

sąsiedzi jak sąsiedzi na nich narzekać nie mogę - ale ich dzieci to osobny temat...

Gość jednych sąsiadów
mam fajnych a drudzy jacys dziwni :P ziomka "niby mieszka w ameryce" i tu przjeżdża by tylko sobie posiedziec xD na dodatek sie mnie boi (nie wiem czemu :D) bo jak jej mówie dzień dobry to ucieka a mojej mamie odpowieda i zawsze chce opowiadac jakies historyjki ze swego życia xD np. "jakas kobieta ja wygryzła z pracy i potem umarła a ona uważa że to kara boska" xD w ogóle ona w tym domku (bo mieszkamy na osiedlu takich starszych domkówq jednorodzinnych) nie ma nawet toalety :p

Gość do hbmkl
wez dziewczyno sie ogarnij bo nic nie rozumiem z Twojego belkotu :-0

Gość a ja nie znam ani jednego
sasiada mimo ze od roku mieszkam w mieszkaniu

Gość unga bunga
a wezta sie wszyscy ogarnijcie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!