Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bardzo prossszee o porade

Bardzo Proszę o pomoc jak to w swietle prawa?? włamanie??

Polecane posty

Ktokolwiek jakkolwiek mógłby mi pomóc!!?? w skrócie chodzi mi o to; Moja babcia przez ost lata zajmowała sie swoja matką , chodziła do niej, gotowała, robiła zakupy itp!! miałą własne klucze do mieszkania!! jej matka zmarła w zeszłym roku, ale przed śmiercią zameldowała u siebie syna (alkoholika) do którego, moja babcia też chodziła i sie nim jako tako zajmowała ( w końcu jej brat) do momentu kiedy ją zwyzywał od k...itp...przestała chodzić, jakieś pół roku temu, teraz 2 tyg temu facet zmarł. Babcia poszła do mieszkania, które należy do administracji i zabrała pamiątki po swojej matce ( zdjęcia i jakieś figurki kryształy) rodzina jej brata zadzwoniła do niej grożąc , ze sprawa trafi do sądu ,że policja odciski ściągnęła i podadzą ja o włamanie i kradzież!!!! babcia mówiła że w mieszkaniu były inne komplety kluczy więc nie wiadomo kto jescze miał możliwość wejścia do mieszkania!! babcia jest dobrym człowiekiem, w przeciwieństwie do tamtej strony rodziny, nic by nie ukradła!! oni mówią ze zginęły jakieś zegarki tego faceta!! wiem ze dość chaotyczny wpis, ale szkoda mi mojej babci chciałabym jaką ja pocieszyć...przecież nic złego nie zrobiła! nikt nie ma prawa do tego mieszkania, to jakie oni maja prawo ja straszyć?? :( poczuła się źle i martwię się o nią... ktoś wie czy coś można zrobić??? z góry serdecznie dziękuje za kazda odp

Gość nie martwcie sie tym
nic Twojej babci nie udowodnia ;)

do mnie sie wlamali do mieszkania. Wiedzialam kto, tez niby pobrali odciski... Ale sprawe umozono z powodu nie wykrycia sprawcow. Tym bardziej umorza ta ;)

Dziękuję...tak mówię babci, ale ona ma 72 lata i nigdy niczego złego nie zrobiła i teraz sie boi :( ta baba co dzwoni nie odbiera telefonow od niej...wiec sie stresuje

Nie tyle pewnie boi, co stresuje kretynskimi pomowieniami. Ehh, tak to juz w zyciu jest. Sprobujcie sie odciac od tego. A moze babcia by zglosila na policje sprawe o nekanie? ;)

trudno nazwać włamaniem jak ktoś własnym kluczem otworzył!! chyba , że sami go upozorują!!

w sumie to dobry pomysł!! dziękuję bardzo!!