Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana___

WPADŁAM SOBIE!!! I CO9 DALEJ????????????

Polecane posty

Gość załamana___

Mam dwójkę cudownych planowanych dzieci. Starsze ma 3 lata młodsze niecały rok. Nie chcieliśmy z mężem więcej. Nie pozwala nam na to sytuacja mieszkaniowa (kuchnia łazienka 2 pokoje) finansowa (pracuje tylko mąż zarabia ok2tys 500zł). zabezpieczaliśmy się, ale jeden jedyhny raz zdarzyło się nam bez. niby nie skończył we mnie, ale to był stosunek drugi z rzędu więc w preejakulacie na bank były plemniki choćby z poprzedniego razu. Miałam dni płodne.... teraz mam dziwne ciążowe objawy(częste sikanie, pobolewanie w dole brzucha). jestem przekonana , że sobie wpadłam. na postinor za późno...sama nie wiem, jak to będzie, jestem załamana. okres mam mieć za ok 12-13 dni, ale na bank go nie dostanę...dziewczyny....co ja mam zrobić.......

Gość Za przeproszeniem
Kurwa o czym ty w ogóle piszesz... Skoro masz miec okres za 12-13 dni to znaczy ze owulacje mialas wczoraj?? Na jakiej podstawie twierdzisz ze jestes w ciazy??? Bo tak uwazasz? Albo sobie niezle wkrecasz albo to zwykla glupia prowokacja.

Gość Za przeproszeniem
Skoro bylas juz 2 razy w ciazy i masz rzekomo 12 dni do okresu to doskonale wiesz ze na takim etapie nie ma objawów ciazowych.

Gość Za przeproszeniam
No dobra... moze mnie troche ponislo... ale totalnie obezwladniaja mnie takie tematy:-)

Gość likto
i juz ma objawy..

Gość prowokacja___________-

Z jedenj storny bylas juz 2 razy w ciazy,wiec znasz swoje objawy,ale ciaza ,ciazy nie jest rowna:) Wiec powiem tyle,ze na jakiekolwiek objawy jest za szybko przestan panikowac poczekaj na dzien planowanego kresu i zrob test

Gość załamana___
PRZEPRASZAM, TROCHĘ NAMIESZAŁAM.....chodzi o to, że biorę tabletki, ale zapomniałam przedostatniej z blistra. kochałam się z mężem podczas 7dniowej przerwy, ale przeczytałam, że wtedy byłam płodna, ponieważ powinnam wziąć ciągiem tabletki bez 7dniowej przerwy skoro 1 wzięłam ze spoorym opóźnieniem. to było 10dni temu czy jakoś tak. okres mam mieć po zakończeniu kolejnego blistra.

Gość likto
ale jakim cudem ty masz tak szybko objawy?

Gość mamcia magdula
zmierz tempke

Gość A ta temperatura toniby co da
Zeby stwierdzic ciaze na podstawie podniesionej temperatury musi byc ona podwyzszona przez 18 kolejnych dni!!!!

Gość mamcia magdula
moze juz jest powyzej 36,6 Trzeba by sprawdzic..

Gość 18 kolejnych dni
Ale to ze juz jest podwyzszona nic nie da. To wskazuje tylko na owulacje a nie na zaplodnienie. Ja mam podwyzszona temperature po kazdej owulacji i ona spada na kilka godzin przed okresem. Musi byc 18 kolejnych dni po owulacji.

Gość załamana___
tabletki dwuskładnikowe harmonet. wzięłam przedostatnią z opóźnieniem 14 godz! a kochałam się w 7dniowej przerwie!! boję się a w sumie jestewm pewna, że sobie wpadłam........ tempkę mam podwyższoną od 2.go porodu do ok 37

Gość Ja nadal nie rozumiem
Na jakiej podstawie jestes pewna ze wpadlas. Oczywiscie jakies tam prawdopodobienstwo jest ale to ze sobie podejrzewasz nie oznacza ze wpadlas.

kurde mi czasami zdarzylo sie po 2 dniach wziac tabletke,kurcze zamiast panikowac to poczekaj,juz wiesz zew ciazy jestes jak jeszcze tyle dni do okresu!

Gość załamana___
gryzelda skąd wiesz??? ja myślę że prawdopodobieństwo jest ogromne. podczas tej 7 dniowej przerwy mogła nastąpić owulacja

To ze nastapila owulacja nie oznacza ze nastapilo zaplodnienie. Nie masz pewnosci czy: - brak jednej tabletki mial jakikolwiek wplyw na Twój cykl - byla owulacja - czy byly plemniki w prejakulacie - czy doszlo do zaplodnienia Objawow ciazy na 100% jeszcze nie masz bo to za wczesnie. Wiec wydaje mi sie ze nie masz jeszcze podstaw do tego by podejrzewac ciaze. Najlepiej poczekac i sama sie przekonasz.

Gość no nie wiem nie wiem
moim zdaniem masz rację...apomniałaś tabletki, więc ochrony w 7dniowej przerwie nie było żadnej....mogła nastąpić owulacja wtedy

Gość jakuta
Dziewczyny przeciez biorac tabletki antykoncepcyjne zatrzymujecie owulacje !! Zamiast panikowac poczytajcie troszke w necie na te tematy zanim wpadniecie w panike !! Poza tym jesli sie opusci jedna tabletke w cyklu to i tak ma sie ochrone przez najblizsze 48 godzin !! !! !! Bez stresu.....

Gość no jassssssssssne
co ty za brednie opowiadasz??? tabletka działa do 36 godz! potem jeśli nie weźmie się następnej to ochrony nie ma!!!!!!! i może nastąpić owulacja! bo przy tabsach mamy do czynienia ze sztucznym cyklem

Gość wiemmmmmmm
nie twierdzę że jest ale może być w ciąży- skąd tyle wpadek przy tabsach??? z zapomnianych tabletek!!!

Gość ghghghg
możesz być w ciąży...myślisz, że skąd się biorą wpadki przy tabletkach!

Usuń je najlepiej a później pomyśl któro z poprzednich dzieci chcesz zabic jako kolejne . Było trzeba się zabezpieczyc . I jako doswiadczona matka powinnaś się doradzic lekarza co do pomocy . ehh

I jeszcze jedno . Też z chlopakiem sie nie zabezpieczyłam raz i wpadłam . Moge Ci powiedziec tak : jestem głupia że nie kupiłam tej głupiej gumki albo nie powiedziałam ''nie'' . Ale jestem mądra bo nie zabijam . Moja sytuacja tez jest fajna : mieszkam z rodzicami , ucze się (nie zarabiam) , moj narzeczony też się uczy , po narodzinach dopiero wychodze zamąż . I Ty mówisz że masz źle ?Ja jako nastolatka i niedoswiadczona matka przyznaje sie ze jestem nieodpowiedzialna a Ty ? Jako dorosła kobieta ? Powinnaś się cieszyc bo to dar od boga .

Gość to nieprawda
że nie am objawów zaraz po zapłodnieniu, mamy z dwojka dzieci mają trochę większe doświadczenie, u mnie było tak że od momentu owulacji bolały mnie non stop piersi ale przez 8 dni z tym że zaraz po owulacji, na potem przestały miała przyjść @ , nie przyszła , no i jestem w ciąży , piersi na nowo zaczeły boleć miedzy 6 a 7 tyg ciąży, więc nie piszcie że jest niemożliwe mieć od razu objawów , nie mówie o wszystkich objawach ale o jakims jednym który nas wyjątkowo niepokoi