Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KaMiLciA200

hmm odwiedzcie post .

Polecane posty

no to tak zaczne od poczatkuod pol roku staramy sie o dzidzie i nic nei wychodzi . mialam 6 torbieli na jajnikach dostalam od lekarza tabletki anty zeby sie ich pozbyc 3 opakowania po 1 opakowaniu cud sie stal znikly mi torbiele jestem czysta nie mam ani jednego stwierdzone przez lekarza . potora meisiaca temu przestalam brac tabletki i po raz kolejny zaczelismy starac sie o dzidzie . potora miesiaca temu mialam okres . 23.09 dostalam @ a 25 rano juz go nei mialam dodam ze od 2 tygodni mogla bym spac i spac cale dnie i noce caly czas ejstem strasznie nerwowa, spiaca nic mis ie nei podoba raz dobry humor po chwili wpadam w szal, ciagle chodze glodna i glodna , pecherz mam non stop pelny co chwile latam do toalety brzuszek mam strasznie twardy jak myslicie zrobic test? czy ciaza jest wykluczona bo mialam 1 dzien okres? naprawde pragne tego dziecka ale o tym staram sie nie myslec nei wiem cyz robic test czy nie boje sie rozczarowania ale dodam ze od 2 tygodni koszmarnie sie czje odpiszcie co sadzicie

Gość słuchaj
jak ja byłam w ciążach, to też tak miałam, tzn. ciągłe parcie na pęcherz. Kup test, zrób go, a potem się okaże. Dodam, że w obu ciążach miałam krwawienie, ale w 3m-cu.