Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

m.k.s.

Samotna matka...

Polecane posty

spotykam samych nie odpowiednich mężczyzn... jestem atrakcyjną(według innych osob) kobieta, mloda zadbana i mam wspanialego rocznego synka a mi mo wszystko... cierpie niesamowicie bo nie potrafie zyc sama.oczywiscie mam synka i kocham go nad zycie, lecz ja potrzebuje wtulic sie w ramie, pocalowac porozmawiac pojsc na spacer itd itd po prostu kochac i byc kochana... :(

zawsze szczery moze to dla Ciebie smieszne i pewnie tak jest, ale nie wiesz co to byc samotna matkla ktora musi o wszystko dbac i troszczyc sie... wiec mogles sobie darowac te pstryk!!

nie, to dla mnie nie jest ani troche smieszne - bycie samotna matka smieszne jest dla mnie zglaszanie tego problemu, w ten sposob w jaki ty to zrobilas tu na forum zrobcie cos, chce byc szczesliwa, litosci

Pocieszać nie będę. Bo i tak nic tu nie poradzę. Niestety nie znajdę autorce odpowiednio mężczyzny, więc wolę darować sobie pocieszanie, bo i tak niewiele poradzę. Wszystko zależy od autorki. Jednak dorosły mężczyzna zachowujący się w tak dziecinny sposób :O

Zgadaza się... moze tym sformułowaniem nie trafiłam w setno, ok zgadzam się z Tobą. ale czy ktos moze mi powiedzieć dlaczego zycie jest tak brutalne... bylam szczesliwa, planowalismy dziecko, staralismy sie o nie... a 9 dni po urodzeniu naszego synka dowiedzialam sie ze moja wielka milosc, mezczyzna ktorego kochalam cala soba, ktory byl i jest ojcem mojego dziecka tak oklamywal... okazalo sie ze nie rozwiodl sie ze zona jest zona... ehhh a teraz...probuje jakos odbudowac po roku czasu zycie i nie potrafie...

Zawsze szczery chyba wie coś o samotnych matkach, bo zawsze takie tematy komentuje, zawsze zresztą tak samo głupio:) A Ty otwórz się na świat, Autorko, nie szukaj na siłę mężczyzny, ale wychodź do ludzi :)

Pocieszać nie będę. Bo i tak nic tu nie poradzę. Niestety nie znajdę autorce odpowiednio mężczyzny, więc wolę darować sobie pocieszanie, bo i tak niewiele poradzę. Wszystko zależy od autorki. Jednak dorosły mężczyzna zachowujący się w tak dziecinny sposób zastanowilas sie nad tym co napisalas? porownaj to z moim "pstryk" - to dokladnie to samo

nie "zawsze szczery" :O Ja nie dogaduje autorce, tylko wiem, że i tak nie mam jak jej pomóc. Moge napisac " Wszystko bedzie dobrze" ale to niewiele da. A twoje "pstryk" jest szalenie dojrzałe i pocieszające :O

Gość llea25
Dla mnie to troche niesmaczne, aby miec roczne dziecko i juz rozgladac sie za nastepnym facetem. Nie twierdze, ze samotna matka nie ma prawa ulozyc sobie zycia na nowo, ale troche moglabys odczekac:O:O

Po co Ci facet? wszyscy są tacy sami zajmij sie dzieckiem ,ono Cię potrzebuje,a facet nie doceni