Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z zycia wziete

temat jaki byl juz milio razy-zakochalam sie w innym

Polecane posty

Gość z zycia wziete

jestem z moim narzeczonym 4 lata,nie czuje sie dobrze wtym zwiazku,nie moge mu mowic wszystkiego,bo czesto po mnie jedzie,ze go to nie interesuje itp,nie ma czasu sie spotykac,zeby gdzies wyjsc caly czas brakuje mu pieniedzy pozycza ode mnie nie oddaje ja zostaje rowniez bez kasy,czesto sie klocimy,ale ja nie potrafie od niego odejsc on byl moim pierwszym powaznym chlopakiem,pierwszy z ktorym spałam i czuje ze jestem do niego przywiazana. ostatnio spotkalam mojego dawnego kolege,ktorego znam wiele lat,nigdy mi sie nie podobal,ale zaczelismy coraz wiecej rozmawiac,,zaczal mi sie podobac, wiem,ze on tez by cos chcial lecz nie okazuje tego tak bardzo,wie,ze mam chlopaka,a ja jak glupia czekam az sie do mnie odezwie,jest calkiem inny.nie krytykuje poprostu mnie szanuje....caly czas sie przy nim smieje wiem nadacie mi tez,ale ja sie czuje bardzo zagubiona i czuje ze jak tak nadal bedzie to zeswiruje :(( ale mam dola;(

Gość z zycia wziete
:(

ej no źle ci z tamtym to go zostaw. nie macie dzieci, wspólnego majątku, żadnych zobowiazań to po co w to brnąć? myślisz, że za jakiś czas cie olśni i miłość wybuchnie?? marne szanse. masz czas na zmiany i rób co ci serce podpowiada

Gość owlala
Dokładnie :) ... podazaj za serduszkiem :P

Gość z zycia wziete
dziewczyny nie wiem czemu ale boje sie go zostawic...zal mi go..