Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chocooladka

10 rocznica rodzicow

Polecane posty

Gość chocooladka

Niedlugo bd rocznica moich rodzicow, ale nie mam pojecia co im wreczyc w prezencie. Prosze pomozcie!

Gość Joela
Uwiecznij ich w gazecie.Ja zamowiłam stronę na www.gazetomania.pl.Było ogromne zdziwienie,miny bezcenne i oryginalna pamiątka jak zobaczyli siebie na pierwszej stronie popularnej gazety

Gość panic
a masz dużo ich wspólnych zdjęć? moim zdaniem fajnym pomysłem byłaby fotoksiążka ze zdjęciami rodzinnymi..takie od dnia ślubu do czasów współczesnych, można sobie nawet przez neta zamówić, np, na superfoto.pl, także oszczędzisz czas na szukaniu prezentów, Twoim zadaniem jest jedynie zeskanowanie starych zdjęć...no moim zdaniem bardzo fajny prezent :)

Co do zdjec, to mozna takze kupic jakas duza, oszklona rame w sklepie i zrobic taki kolaz na sciane. Ja mojemu bratu i jego zonie taki zrobilam. Ponaklejalam zdjecia z czasów jak byli bobasami, dziecmi, nastolatkami az to chwili obecnej oraz wrzucilam kilka zdjec rodziny, jej mamy, mojej, mnie itp. Kupuje sie taka tasme w sklepie fotograficznym, na której sa malutkie kwadratowe dwustronne naklejki, dzieki którym mozesz zdjecia latwo umocowac na tej desce, która jest razem z rama. Moim zdaniem to super prezent i zostanie na lata.

...jak to dziesiąta rocznica???To ile ty masz lat??Może podaruj im laurkę,własnoręcznie wykonaną:)

Gość chocooladka
10 rocznica, bo jestem bękartem. mam 35 lat

a może jakaś dobra pościel? Moja mama ostatnio mówiła mi, że chciałaby wymienić swoją na coś gustownego...żeby czuć się w łóżku romantyczniej nadal po latach ;). Może jedwabny komplet albo satyna przypadłby im do gustu? Polecam markę Gianni Ferrara mają świetne wzory i jakościowo dobre produkty. Wszystko możesz kupić na stronie internetowej ;)