Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dajana1234

Nie mam z kim iśc na studniówkę

Polecane posty

Gość Sandra_Luca
Na moją studniówkę dużo osób przyszło bez partnerów, w tym również atrakcyjne i towarzyskie dziewczyny.

Gość ewelinaxx
tak sie składa ,że nie tylko wy dziewczyny macie ten problem. ja również nie wiem co zrobic iść sama czy w ogole nie iść? i jeszcze jedno. ktoś kto ma lat 25 uważam,że nie jest wcale stary;)

Gość ewelinaxx
jeśli czyta to jakikolwiek chłopak z okolic olsztyna i ma powiedzmy 18-25 lat,umie i lubi tańczyć może napisać na gg :33399748.chętnie zabrałabym kogoś na studniówkę. czasami lepiej zabrać ze sobą osobę nową, bo przecież zawsze mozna się poznać,prawda?

Gość dajana1234
zaraz dam swoje zdjęcie,może to pomoże.

Gość moze ja?
ja chętnie sie przejde z jakąś sympatyczną dziewczyną, mysle ze nie zawiode:) ale tylko śląsk gargamelvl@o2.pl

Gość gość
Wiem co czujecie ja tez nie mam z kim isc i chlopak ktory mi sie podoba tez narazie nie ma partnerki ale nie moge go zaprosic. Dowiedzialam sie tez ze moj przyjaciel chce mnie zaprosic i nie wiem czy czekac i roboic siebie zludne nadzieje ze moj ukochany mnie zaprosi czy odrazu zgodzic sie do tego przyjaciela. Bo niby sa duze szanse ze moj wybranek mial w planach mnie zaprosic ale ten przyjaciel poczesci stoi mu na drodze. Co robic ??

Gość gość
@up zrób pierwszy krok, chłopcy obawiają się odrzucenia a bardzo rzadko sami odrzucają, nie zaszkodzi spróbować prawda?