Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anonimowaforumowiczka

Spoźnia mi się okres...

Polecane posty

Gość anonimowaforumowiczka

Mam wielki problem, otóż jak już wspomniałam w temacie nie mam okresu. Spóźnia się już ponad tydzień... Ale zacznę od początku. W sierpniu byłam w Grecji, tam zachorowałam, miałam kurację antybiotykiem i czułam że mam wykończony organizm. Nie mogłam ustać na nogach i cały czas kręciło mi się w głowie + nieustająca gorączka dochodząca do 40'C. Choroba trwała ok. 5 dni. Wyjeżdżając dostałam okresu, był taki jak zawsze - 29 dzień cyklu, 6 dni krwawienia. Po powrocie do Polski widziałam się z chłopakiem... no i chyba nie muszę tłumaczyć co się zdarzyło (to był 6 dzień cyklu). Teraz mam już 40 dzień cyklu i nic... :( Nie mam okresu, nie czuje nawet żadnych objawów, jedyne to wypryski na twarzy. Dodam, że jakieś dwa tygodnie temu rzuciłam papierosy, wróciłam do szkoły i mało śpię. Czy mogę być w ciąży?

Gość Mam to samo co Ty
Zawsze okres miałam regularnie, co do dnia.. A teraz? 4 dzien sie spoznia:( kupilam dzis test, i jutro rano zrobię. Stosunek przerywany byl w 11dc, po 36 h wzielam Escapelle.. no i okresu nie ma;(

Gość kiniia 18
sluchajcie mi tez sie spoznia okres 5 dzien :) zrobilam test, bo mam faceta naszczescie- negatywny (w moim przypadku to bardzo dobrze) zrobcie testy to was uspokoi bo pewnie nie jestescie w ciazy tylko stres czy jakies czynniki wam go przesunely :) moze inna dieta, a z tabletka 72 h po naprawde mozna byc spokojnym w 100% zapewniam :)