Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiedydo teatrulalki

kiedy wybrać się warto do teatru lalki z dzieckiem? w jakim wieku?

Polecane posty

Gość kiedydo teatrulalki

kiedy bylyscie pierwszy raz z dzieckeim w teatrze lalki? kiedy warto, w jakim wieku dziecko umie sie zabawic taka rozrywka? zastanawiam sie nad pojsciem z synem (2latka) ale nie wiem czy nie jest za maly, w domu uwielbia teatrzyk ale czy tam bedzie sie bawil?

Gość i nikt nie byl w teatrzyku

mój był zachwycony, byliśmy u nas w Banialuce (Bielsko-Biała) na Czerwonym Kapturku. Tylko że są dla najmłodszych dzieci dopiero przedstawienia od 3 lat. Ale może jak dziecko grzeczne, to wpuszczają, zresztą w sumie tego nie sprawdzali ile ma latek. Nawet chyba babka w kasie na niego nie spojrzała.

tylko dowiedz sie o rezerwacje bo u nas niby nie było trzeba (w dzien dziecka) a jak przyszlismy to ledwo sie zalapalismy na ostatnie miejsca, dziekco na kolanach (ale to lepiej bo lepiej widzial a siedzielismy w ost rzedzie). Aha, przypomnialam sobie, ze mój ma urodzinki w lipcu a to byl czerwiec wiec w sumie nie mial 3 lat jeszcze.

Gość dzieki za wypowiedz
moze ktos jeszcze? moj synek na ogol nie ejst grzeczny ale na bajce czy na etatrzyku w domu siedzi z otworzona buzia i patrzy, czasmai sie zasmieje, podskoczy, po prostu zupelnei inne dziecko wiec sama nie wiem...

Gość gość
Idź do Teatru Małego Widza www.teatrmalegowidza.pl . Wiem, że temat nieaktualny, ale może komuś link się przyda - tam można zabrać dzieci w wieku od roczku

Gość gość
a jak jest w Szczecinie, wie ktoś może ?????