Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwiona123

roznica w terminie porodu

Polecane posty

Gość zmartwiona123

lekarz prowadzacy ustalil mi termin porodu na 23 wrzesien wg miesiaczki, a usg pokazuje termin na 14 pazdziernika... skad ta roznica???

ja tez mam roznice ale to jest kwestia paru dni a u Ciebie to juz rzeczywiscie duza roznica.. lekarz gin nie wytlumaczyl Ci dlaczego tak? wychodzi na to ze Twoja dzidzia jest "młodsza" czy mialas regularna miesiaczke?

wiesz jezeli gin nic nie mowil i nic go niepokoilo to wg mnie nie masz czym sie martwic moja corka byla rowno 3 tyg do tylu zawsze jak bylam w 20 tyg na usg to z wagi i pomiarow wychodzila na 17tyd jak bylam na usg 4d w 26 tyg to wyszla na 23 tydzien i tak do konca urodzona w ostatni dzien 38 tyg okreslona przez lekarzy na 35 tydz (z oznakami wczesniactwa)-wiec moze faktycznie cos w tym bylo, ale z drugiej strony pierwsze usg dokladnie pokrywalo sie z terminem @

Gość zmartwiona123
lekarz powiedzial, ze dzidzia rosnie prawidlowo, ale i tak sie martwie na maksa...

Gość zmartwiona123
a miesiaczke mialam regularna, bo bralam tabletki, a w ciaze zaszlam jak zrobilöam sobie miasieczna przerwe...

jak sie martwisz to idz po porade do innego gina najwyzej ja bylam u znanego spacjalisty na usg 4d i on sie nie martwil, powiedzial ze corka bedzie drobna i dosyc niskiej wagi ale podkreslil ze w granicach normy, ze nie mam sie czym obawiac glowa do gory, gin napewno wie co mowi

Gość zmartwiona123
dzieki Evi za dobre slowa:)