Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiona 26...

prosze pomozcie mi podjac decyzje

Polecane posty

Gość zagubiona 26...

Spotykam sie znim od 1,5 roku.Ja mam 26 lat on 34.Ma 3 letnie dziecko, jednak nie mieszka z ta kobieta i nie ma z nia slubu.Ta sytuacja od samego poczatku nie sprzyja naszemu zwiazkowi, on jest w trakcie sprawy o alimenty, weekendy spedza z synem.Wiem, ze mnie kocha, czuje to i czesto mi to okazuje, jednak postranowil wrocic do dziecka.Dalam mu wolnal droge ale on nie chce mnie zostawic, mowi, ze syn i ja jestesmy wszystkim tym co ma.Ze on tej kobiety nie kocha ale robi to dla syna, gdyz nie chce go krzywdzic.Chcialam odejsc ale on ciagle pisze, dzwoni, nalega na spotkania.Kocham sie z nim a potem zle sie z tym czuje bo wiem, ze za kilka tygodni moze zamieszkac z nimi i bedzie zyl z tamta kobieta.On jest zazdrosny, mowi ze nie wyobraza sobie, ze bede nalezec do innego.Nie wiem jak to zakonczyc bo ciagnac chyba nie ma sensu, ja cierpie i mysle, ze on rowniez cierpi.

Gość tja jasne dla dziecka
nie kupuj tego:o dla dziecka tam wróciła? ejjj to taka stara śpiewka i najprostsza z możliwych albo ma być z Tobą albo całkiem zerwij kontakty jak nie chcesz być kochanką na boku:o a w tej chwili jesteś zaręczam ci że jak tylko się wycofasz to momentalnie wróci do żony na stałe i przestanie opowiadać takie bajki,

Gość adi_P
kopnij go w dupe ten facet jest bez jaj.

Gość tja jasne dla dziecka
nie dość że bez jaj to jeszcze bezczelny:o jesteś młodą dziewczyną i możesz sobie ułożyć życie z jakimś fajnym facetem bez przeszłości i komplikacji on będzie do niej wracał zawsze

Gość zagubiona26...
On jeszcze do niej nie wrocil, wlasciwie nie wiem na co czeka..Wiem, ze powinnam zapomniec ale to bardzo boli, liczylam, ze bedzie cos z tego, ja go kocham, on mowi, ze tez, ale tak strasznie mnie zranil mowiac, ze musi do niej wrocic.Wiem, ze jest dziecko, ktore go potrzebuje byc moze bardziej ode mnie, ale to i tak boli swiadomosc, ze bedzie mieszkal z nimi... chce odejsc, przestane sie odzywac, odpowiadac na tel, jesli mnie kocha wroci?

Gość czy ty jesteś ślepa
? koleś ewidentnie cie olał a ty chcesz żeby wrócił?;o żal mi ciebie znalazł sobie naiwniarę,naprawdę chciałabys faceta który by cie zdradzał z jakąś młodszą jakby wam się przestało układać?:o on się najwyczajniej zabezpiecza,do niej wraca bo to pewniak i ciebie też sobie zostawia żeby od czasu do czasu obskoczyć,taka jest prawda

Gość zagubiona26...
No wlasnie nie olal mnie bo ciagle dzwoni i pisze, to ja chce zeby juz sie zakonczylo on mowi, ze nie potrafi zyc beze mnie.Dziewczyny, myslicie, ze faceci naprawde potrafia tak udawac?Ja naprawde widze, ze on cierpi przez ta sytuacje, powiedzial mi, ze jest bardzo nerwowy przez to, ze nie mozemy byc razem, schudl 7 kg podobno z tego powodu.Ja jestem chyba naiwna bo mu w to wierze.

Gość tak jesteś naiwna
:o

Gość Ejlyyynn
kobieto zejdz na ziemie nie bujaj w obłokach jak by cie kochał to by tak nie postepował a on cie tym rani jeszcze bardziej wez go olej i bedzie po bólu bo jak bedziesz dalej z nim tkwiław takim ukladzie jak do tej pory to rana bedzie jeszcze wieksza.Nie odbieraj od niego tel. nie odpisuj sms zero kontaktu z tym facetem rozumiesz

Gość z tego nie będzie miłości
a może być tylko afera kocha? może,i co z tego jak woli zamieszkać z nią? coś tu chyba nie gra,nie? dla dziecka? brednie jak sie rodzice nie lubią i nie kochają to lepiej dla dziecka jak nie mieszkają raem,wrócił do niej ma senstyment bo mu dawałaś to u facetów normalne a ty jeszcze się zastanawiasz czy nie dawac mu dalej,żonatemu facetowi tkóry wrócił do rodziny,dziwka:o sorry