Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matkapolka8888

moja corka jest w ciazy

Polecane posty

Gość matkapolka8888

wczoraj dowiedziałam się ze moja 20 letnia córka jest w ciąży z chłopakiem z którym jest 5 lat, ona jest na II roku studiów..co ona teraz zrobi..przecież sobie nie poradzi z dzieckiem i nauka..zmarnowała sobie życie..nie wiem co mam teraz zrobić jakoś nie mogę się z tym pogodzić

Gość sama sobie zmarnowałaś
idiotko:o tysiące kobiet ma dziecko na studiach i daje radę:o mają w liceum i dają rade a co dopiero na studiach pieprzysz jakby to były lata 80te:( współczuje jej że nie ma w tobie wsparcia

Gość ladna okularnica
jak jej bedzie zalezec, to sobie poradzi, takie kobiety sa silniejsze, bo wiedza, ze musza skonczyc studia, dla dobra dziecka chociazby. nie sraj zarem.

Gość forumowiczka87
ale dobra mamusia z ciebie ,,zmarnowala sobie zycie,,phi kobieto tyle z nas nie moze zajsc w ciaze a ty pierdzielisz,ze dziecko to zmarnowanie sobie zycia!!!dziecko to dar od Boga! a ty jestes matka i twoim obowiazkiem jest pomoc swojemu dziecku

Gość i super
urodzi, odchowa, na uczelniach idą na rękę ciężarnym i młodym mamom :) U nas było kilka ciężarnych i dzieciatych i wszystkie sie obroniły. A jak skończy studia to dziecko akurat do przedszkola pójdzie a ona spokojnie do pracy :) Nie będzie musiała odkładać macierzyństwa do 30stki.

Gość matkapolka8888
będzie musiała zrezygnować ze studiów boja nie zamierzam bawić jej nieślubnego dziecka

Gość matkapolka8888
spadaj podszywaczu !!

kobieto nie chistryzuj !!!jakie zmarnowane zycie!!!jak nie da sobie rady!!!tak w nia wierzysz?przeciez nie wpadla z przypadkowym kolesiem tylko z chlopakiem z ktorym jest dosyc dlugo. powinnas sie cieszc ze bedziesz babcia a nie rozpaczac o to nic nie da

Gość matkapolka8888
jakoś nie umiem sobie tego wyobrazić żeby oni chociaż mieli ślub

Gość matkapolka8888
narobiła mi tylko wstydu jak ja mam się cieszyć ?!

Gość a co jej chlopak porabia

Gość tak to straszne
:p :D prawie jak zabójstwo

Gość ty glupia babooo
to jest jakas prowokacja. zadna normalna matka by tak nie pomywslala, a co dopiero pisac o tym na forum. jezeli jednak nie kłamiesz, to nalezyż to tych kobiet co swoim dzieciom marnuja zycie, bo chca zeby byly takie jakie one ni mogły być. twoja corka ma takie zycie, bedzie takie miec i musisz sie z tym pogodzic. w ostatecznosci sama sobie poradzi bez ciebie.

Gość i super
wstydu?? oczywiście najbardziej Ci martwi co sąsiedzi powiedzą :o a szczęście córki masz w d...

Gość matkapolka8888
porostu chciałam żeby osiągnęła coś więcej....a ona mi mówi ze w tak młodym wieku jest w ciąży ..

Gość i super
a czemu ma nie osiągnąć?

Gość matkapolka8888
jej chłopak jest porządnym facetem i na pewno od nie nie ucieknie tylko będzie ja wspierał na każdym kroku..chciałam żeby najpierw skończyła studia później wyszła za maż a dopiero na końcu dzieci

Co ty kobieto opowiadasz, że 20 lat to tak młody wiek na ciąże.Fakt młody, ale bez przesady.Co innego 15 czy 16 lat.W dodatku jest z chłopakiem tyle czasu i wiele dziewczyn studiuje i ma dzieci.Matki jej współczuje, bo kompletnie nie ma w tobie wsparcia

trzeba bylo jeszcze przed jej poczeciem napisac jej zyciorys i od razu zapisac ja na studia...to jej zycie nie Twoje musisz wreszcie zrozumiec ze Twoja corka nie bedzie wiecznie mala dziewczynka.ie mozesz kierowac jej zyciem....

Gość i super
w dzisiejszym świecie jakby miała czekać z ciążą do "po ślubie" to została by mamą po 30stce. Po studiach czeka ją długie szukanie pracy - nie każdy chce zatrudnić młodą bezdzietną kobietę "bo może zaciążyć w każdej chwili" :o Później odkładanie na ślub :o A tak dziecko bedzie odchowane a ona bedzie robić karierę bez zastanawiania się kiedy bedzie mogła sobie na dziecko pozwolić :)

Gość matkapolka8888
dopóki ze mną mieszka i ja ja utrzymuje ma się mnie słuchać.. lepiej mieć dziecko po 30 -stce niż w wieku 20 lat..jeszcze całe życie przed nią..powinna się wyszaleć a ona będzie prac pieluchy :(

Gość frentii
Nie krytykuj jej, ALE nie pomagaj jej finansowo ani przy dziecku!! Niech zobaczy co to znaczy byc dorosla kobieta...

Gość a co to koncert życzeń
chciałabym aby najpierw...... Ale ona widocznie chciała inczej Urodzilam dziecko na 5 roku, no wprawdzie ślubne i bez problemu zostałam panią magister. Co to za trudnosć? Gdzie problem?

Gość matkapolka8888
...a ja myślałam ze ona jest odpowiedzialna :( zawiodłam się na niej :(

Gość pojdz po rozum do glowy
bo jak bedziesz tak nastawiona to ja stracisz. 20 lat na ciaze to nie tragedia. Ciebie bardziej boli tradycyjne co ludzie powiedza... dobrze ze ja takiej matki nie mam...