Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaaaciekawiony

Ilu facetów widziało Wasze gołe cipki?

Polecane posty

Gość zaaaciekawiony

Drogie Panie, czy potraficie ocenić ilu facetów widziało Wasze gołe cipki? Mam na myśli waszych wszystkich chłopaków, lekarzy, plażowiczów, itd.

Gość zaaaciekawiony
ja mojego penisa pokazuje mamie przy kazdej okazji a mam juz 28 lat

Gość moją widział jeden

Gość obecnie to z 5
Ale jak byłam niemowlakiem zapewne każdy sie rozczulał nam moją psiochą przy przewijaniu:P

Gość 24letnia dziewica
dwóch i obaj to ginekolodzy. pewni jeszcze trzeba byloby doliczyc lekarza bedacego przy moim porodzie:D

Gość 24letnia dziewica
o jednak jeszcze jeden gin przy usg mnie widzial:D:o

Gość 24letnia dziewica
No i chyba z setka napalonych onanistów jak pokazałam moją cipkę przed kamerką ale to się nie liczy bo nie widzieli przecież w real-life.

Gość zakonnica76 rocznik
Mojej cipy nikomu nie pokazuje, nie widzial zaden facet, bo facet to zboczenie, zlo...

Gość facigo
cały świat może zobaczyć wasze cipki, jak zrobicie sobie amatorskie zdjęcie nago i trafi ono do internetu: http://cipki.eii.com.pl

Gość mojej nie widział żaden
i niech tak zostanie

Gość loop42
Co za debeilne pytanie, debilnego autora!

Gość moja widzialo juz z
kilkanascicie tysiecy facetow. tak samo jak moj maz widzial juz w swoim zyciu kilkanascie tysiecy nagich kobiet. pozdrawiam aha zapomnialam dodac, ze jestesmy aktywnymi naturystami :)

zasadnicza kwestia właśnie czy na żywo czy przez zdjęcia czy inne internetowe twory....ale w sumie co taka dysputa czy odkopywanie da?

Gość gość
Byłam cnotką mąż był prawiczkiem.Tylko ginekolodzy ok pięcioro razem z porodami.Z resztą zawsze podczas Każdego badania u ginekologa obok mnie jest i był mąż i wspierał porody.Gdyby nie mąż to bym miała widownię podczas porodu.wielka.Grupę studentów a tak tylko zbadał pod prześcieradłem ordynator nie widząc cipki lecz tylko rozwarcie włożył palce.Ja myslałam ,że całą rękę wkładał mąż widział tylko trzy palce.To samo podczas badań u ginekologa wchodziły by pacjentki i rejestratorka a tak zamyka ginekolog by nikt nie wchodził obawia się meża ,ze narusza intymnosć moją a jast świadek!!Gdy ida same pacjentki to jest ogólny bórdel wszyscy łążą podczas badania ginekologicznego.A mamy Prwo do obecności osoby bliskiej podczas badań i zabiegów nawet w szpitalu ust 2008 r art 21 Prawo Pacjenta!!!I tego powinno się przestrzegac pod rygorem odszkodowawczym!!

Gość boska Jakuboska
A moj facet podczas lozkowych igraszek wydlubuje resztki stolca z mojego jelita grubego, po czym wpycha je z powrotem i powtarza te czynnosc klkukrotnie. Czy facetów to podnieca?

Gość gość
Moja cipke od 38 lat tzn od tylu lat ile jestem w szczesliwym zwiazku malzenskim ogladal i oglada moj maz. Kilka razy ogladal ginekolog w czasie porodu a teraz raz na rok w czasie badania. Raz bylam z mezem i maz stal kolo fotela ginekologicznego. Moja cipka jest dla mojego meza. On ja piesci, lize, caluje i tryska w nia nasieniem.

Gość gość
Popatrzcie czy to nie wybitne zaklamanie facetek?:::: " 24letnia dziewica 2009.09.28 No i chyba z setka napalonych onanistów jak pokazałam moją c*pkę przed kamerką ale to się nie liczy bo nie widzieli przecież w real-life. " oni..jak mowi-" napaleni onanisci ".Ona-swieta...Zupelnie nie jest ani ciut zboczona...