Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ladytrron

strasznie wypadają mi włosy od miesiąca

Polecane posty

Gość ladytrron

co mam z nimi robić i od czego to moge mieć?

Gość od antykoncepcji

Gość ladytrron
nie uzywam.

Gość poszukaj przyczyn
czy zmieniłaś styl życia, czy sie odzywiasz tak samo, może to wina kosmetyków, stresu? Jeśli przyczyny nie widzisz to idź do lekarza zrobić badania - przyczyna może być anemia, tarczyca i brak witamin i minerałów

Gość ladytrron
no wlasnie widze ten problem od dluzsego czasu, bylam u dermatologa, babka stwierdziła, że nie wypadaja mi chorobowo, pociagnela mi wlosy i spradzila ile wypadlo,przepisala mi cynk i olej lniany ale sama juz nie wiem od czego to, mialam chyba oslabiony organizm, robiły mi sie zajady i zimno, wiec zaczelam brac witaminki i cera mi sie poprawila a włosy wypadaja jak szalone i mi sie przerzedzaaja, sama juz nie wiem co mam zrobic, jem zdrowo, mieso, warzywa, owoce, jogurty naturalne. Widze to wypadanie szczegolnie przy myciu oraz rozczesywaniu, szkoda mi ich bo naprawde od roku nie farbuje i nie prostuje, wczesniej to robilam, przez co sie zniszczyly troche, potem sie poprawily a teraz znowu koszmar ;(

Gość ladytrron
i mialam niedawno zapalenie mieszkow wlosowych skory glowy wiec dermatolog kazala mi to przemywac davercinem, ale pare razy to zrobilam i zniknelo

Gość ladytrron
myslicie, ze powinnam sie badac na anemie?

Gość badanie na anemię to podstawa
badań krwi,szczególnie jak wypadają Ci włosy.Przy anmeii właśnie wypadają:oWiem bo sama ją mam i włosy wypadają mi prawie garściami zwłaszcza przy myciu:(