Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pysia mysia

Co wasz facet odpisałby na tego smsa?

Polecane posty

spotykalismy sie z moim facetem codziennie. jednak z pewnych przyczyn postanowilam ze bede sie widywac z nim raz w tygodniu. dzis napisalam sms :"jest mi smutno bo nie mam co robic" on odpisal: " mozesz wpasc do mnie" ja na to: "ty wpadnij do mnie" a on: "nie bo moge tylko jutro" ja: "ale zmienilam zdanie. jakbym napisał to innemu to bez gadania bylby tu w 5 minut. Dobrze nie bede cie wyciągac z domu na sile. Kocham cie! on:" ja ciebie też " czy wasz facet tej sytuacji tez by was tak olał? czy on sie nie zorientowal ze chce sie spotkac?:/

Gość nie rozumiem zupełnie
co to pierdolisz?

Gość a glupia nie pomyslalas
o tym ze facet tez ma swoj honor i nie bedzie ciagle na twoje zawolanie? Jak Ci sie zachce to ma byc jak nie to raz na tydzien.... nie wiem jak on z toba wytrzymije

To się zdecyduj czego chcesz:-) facet najwyraźniej nie chce być chłopakiem 'na posyłki'. Powiedziałaś raz, że chcesz się widywać raz w tyg i on to szanuje. Nagle zmieniłaś zdanie i oczekujesz, że on hop siup i już będzie obok Ciebie. Facet ma charakterek i nie da się wziąć pod pantofel. Tak mi się wydaje..

Gość wiesz ty co
proponuję dobrego psychiatrę TOBIE

jakaś dziwna jesteś. Możecie się widywać częscie, bo jako powód podałaś że sobie wymyśliłaś, no więc on słusznie robi :P tak chciałaś to tak masz a nie że będzie latał jak ci sięgormony przestawia :D ile macie lat 16?

Gość tyle normalnych fajnych
rozsadnych kobiet jest samych, a takie pizdelniczki maja facetow:o zycie jest niesprawiedliwe 😭

Gość sierpniowa panna
A nie moglas napisac "nudze sie skarbie... wiesz co, jednak chce cie widywac czesciej. wpadniesz do mnie juz dzis?" A Twoj facet...coz... napewno poczul sie urazony tym ze ograniczasz mu widzenia z toba.... wiec teraz udowodni ci, ze go bardziej potrzebujesz niz myslalass:P to bylo naprawde kiepskie posuniecie;P i to ograniczanie i ten sms;P

Gość ty jak ty
ale gimnazjalistki tak latwo wina kupic nie moge ;)

bo to jakies glupie, nie zrozumialam co ona napisala? nie wiem mam zbyt zjebany charakter na takie rzeczy :D

Gość ngfhmjkl
juz mi zal tego faceta :O bo faceci sa prosci. jak mu mowisz: raz w tygodniu - to tak to traktuje. a ty chcesz by czytal ci w myslach, zeby jak jakis amant z taniego romansu 'wbrew' tobie stal na progu najlepiej z kwiatami w reku :O

Gość na poczatku sama
wyznaczylas dzien spotkan, raz w tygodniu a teraz sie dziwisz ze tak reaguje. Ja na jego miejscu w ogole bym sie nie spotykala z taka dziewczyna.

ale nie rozumiecie tego. nie spotykanie sie ze mna bylo pewna kara za to co zrobil. a teraz okazuje sie ze to dla niego nie jest kara a wrecz przeciwnie.

Gość wuihwfeu
mój by powiedział, żebym w takim razie do tego innego napisała :P

chyba w tym jest problem ze przeszkadza mi to ze on nie jest az tak domyslny jak tego bym chciala. czekałam na sms: dobrze w takim razie wpadne do ciebie. a tu totalna olewka:(

Gość looo matko najswietsza
pomylilam sie - to nie gimnazjum to podstawowka....

Gość zenada dzieci bawiacych sie w
kara ? a co ty kurva zwierze sobie kupilas ze je teraz tresujesz metoda kar ? a nagroda co jest ? twoja doopa czy tylko twoja laskawa obecnosc ?

Gość to sie nazywa zwiazek
"ja: "ale zmienilam zdanie. jakbym napisał to innemu to bez gadania bylby tu w 5 minut. Dobrze nie bede cie wyciągac z domu na sile. Kocham cie!ę typowa gowniara... po co pierdolisz o kims innym? co to jest twoj pies na smyczy???/ i ze na sile nie bedziesz wycigac.... ile ty masz lat? dziecko drogie....

napisalam mu kolejny sms ze mi przykro ze tak mnie olal a on na to: " kochanie zartowałem przecież. bede u ciebie za godzinke bo dopiero sie kąpalem. kocham cie bardzo". moj skarbek jest naj naj naj słodszy! to znaczy ze wy macie jakis facetow przypalow, soro nie zrobiliby dla was tak malej rzeczy:P

To jest trochę żałosne...Napisałaś że inny by był w 5 minut czy jakoś tak...a powinien sie tylko on liczyć i powinnaś uszanować jego zdanie tak jak on zrobił z Twoim.Po ile wy macie lat?

jestesmy dorosli ja mam 20 latek a on 23. kara to nie jest nic takiego. trzeba umiec sobie wychowac faceta bo inaczej bedzie wami pomiatal tak jak juz to wami roba!!!:P

Gość no wiesz jednak
bycie doroslym a dojrzalym to 2 rozne rzeczy.....

"inny byłby tu w 5 minut" nie chodzi tu o innego MOJEGO chlopaka tylko o kazdego chlopaka jaki stąpa po tej ziemi, który mogłby to zrobic załóżmy dla innej dziewczyny. na szczescie nie bawimy sie w zabawe ;"kto ma wieksze powodzenie"

Gość efrgthyju
taka dorosla jestes a nie wiesz ze nikt nie lubi byc pomiatany :O ty mowisz o pomiataniu ? widac, skoro sama pomiatasz swoim facetem: zmienianie zdania co 5 minut, kary, fochy :O napisz za 10 lat czy wciaz jestescie ze soba a do tego czasu patrz uwaznie czy nie ma nikogo na boku, bo faceci nie lubia na dluga mete byc z dziecmi zwiazani :O