Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niwka1500

Problem z facetem

Polecane posty

Gość Niwka1500

Od dwoch lat spotykam sie z nim. Początkowo było cudownie, chcial sie ze mna spotykac jak tylko czesto sie dalo, byl w stanie przejechac nawet ponad 200km zeby sie tylko ze mna spotkac i jeszcze tego samego dnia wracal zeby pojsc nastepnego do pracy a wieczorem znow przyjechac do mnie.Było wspaniale do czasu gdy bylam mu calkowicie ulegla i nie proponowalam niczego Minął rok jak bylismy razem, miesiac przed andrzejkami poprosilam go zebysmy pojechali na dykoteke nie ta co zwykle.Dzien przed sobota ustalilismy ze pojedziemy, nastepnego dnia sie okazalo ze kolega ma imieniny (u nich ktos non stop obchodzi imieiny kazda sobota to chlanie).Skonczylo sie na tym ze kolega okazal sie na tyle wazny ze nie spotkal sie ze mna tzn ja pojechalam z siostra na ta dykoteek na ktorej on byl i od tamtego czasu jest zupelnie inny.Liczy sie tylko on, jego potrzeby, koledzy i alkohol, a kiedy zwracam mu uwage ze ja istnieje zaczyna sie pieklo. Moje urodziny chlanie imieniny chlanie...Nie mam z kim pogadac nie wiem co robic do niego nic nie dociera wszystko odbiera jak atak, a ja go strasznie kocham.Fakt przez jego picie sie denerwowalam a on moje nerwy wykorzystywal jako pretekst, mowil ze pije bo nie moze moich nerow wytrzymac.Powiedzcie jak mam do niego dotrzec, staram sie teraz zmienic byc lepsza nie denerwowac sie ale przy wszystkim co mowie czy robie boje sie ze on mnie zostawi

Gość ale niektore laski sa glupie
:O

Gość Niwka1500
czemu tak uwazasz?

Gość jak chleje
zwiewaj od niego

Gość ale niektore laski sa glupie
moim zdaniem nie zrozumiesz, skoro to napisalas, przeczytalas i nie widzisz tego co kazda inna osoba ktora to przecztala widzi, to nie ma co sie wysilac :P lepiej nie siedz za dlugo na kafe bo pan bedzie mial kolejny powod do picia i zloszczenia sie :P

Gość Niwka1500
wiem o co ci chodzi ze mnie nie kocha itd a najlepszym rozwiazaniem jest rozstanie.wiesz o to chodzi ze mnie kocha, bo gdyby on tego nie robil dalabym sobie spokoj on poprostu sie dziwnie zmienil.wkrotce po andrzejkach dostal awans wiec moze to tez wplynelo na jego zmiane

Gość Niwka1500
wiem ze tu nie ma co gadac, ale jakos wesprzyjcie dodajcie otuchy bede czekala moze to tylko chwilowe