Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KAROLINA25_25

GDZIE LEPIEJ MIESZKAĆ W WARSZAWIE CZY W KRAKOWIE ?

Polecane posty

Gość gość
W Krakowie, zdecydowanie. W Warszawie więcej ludzi, większy pęd, Kraków jest jednak trochę spokojniejszy i ładniejszy. Kupiłem ostatnio mieszkanie w Krakowie za pośrednictwem http://samson-dom.pl/ i nie mogę się doczekać kiedy się do niego wprowadzę :)

Gość Grażyna Maj
Decyzja należy do Ciebie, mi osobiście bardziej podoba się stolica, ciekawą lokalizacje i mieszkania znalazłam na osiedlu Leśny Kwiat, w południowej części Warszawy.

Gość gość
W Warszawie , najlepsze zarobki .pracę znajdziesz bez problemu, przykladowo pensja 3.500 z tego około tysiąca na mieszkanie i reszta na życie.

Gość germona
mi się bardziej podoba Warszawa, jest nowoczesna i mimo wszystko więcej tutaj tego wszystkiego w końcu to stolica :) ale chciałam uciec od zgiełku centrum dlatego podjęłam współpracę z pośrednikiem nieruchomości specjalizującym się w południowych dzielnicach - Eugeniuszem Jaworskim (603 195 624). jestem serio zadowolona bo myślałam że szukanie mieszkania to może nawet latami potrwać, a tu proszę ledwo się zgłosiłam a po 3msc miałam swoje własne "M" i to w super lokalizacji, na takiej mi właśnie zależało :)

Gość andolina
Mieszkam od urodzenia w Warszawie i nie zamieniłabym tego miasta na żadne inne. Do centrum ma niedaleko a o osiedle dba firma http://www.per-modum.pl/ która zarządza wieloma warszawskimi wspólnotami. Jest super.

Gość gość
Warszawa jest miastem większym i nowocześniejszym. Zarobki i perspektywa rozwoju są tu najlepsze. W mieście zawsze się coś dzieje, więc każdy znajdzie rozrywkę dla siebie. Sama przeprowadziłam się tutaj z Krakowa. Niedawno kupiłam mieszkanie na Wilanowie od firmy http://terracasa.pl/ Sprzedają mieszkania w Krakowie i Warszawie, więc jak wybraliście już swoje miasto to polecam wam zajrzeć na ich stronę.

Gość gość
Oba miasta fajne do zamieszkania ale nie wiem czy w Krakowie znalazłabym takie apartamenty http://www.solecresidence.pl/ w tej cenie, jest naprawdę luksusowo, poza tym lokalizacja bajeczna, tuż przy bulwarach wiślanych a z apartamentów widok na Wisłę i panoramę miasta

Gość gość
Wiadomo, że w Krakowie. Kraków w przeciwieństwie do Warszawy, to miasto z duszą. Stolica jest pełna snobów, zupełnie nie dla mnie. W Krakowie blisko centrum są Grzegórzki. W tej dzielnicy jest piękne i nowoczesne osiedle Art-City www.art-city.pl Osiedle doskonale skomunikowane, wszędzie jest blisko.

Gość gość
No cóż, ja wolę jednak Warszawę, urodziłam się tu, przyzwyczaiłam do specyfiki tego miasta i korków. Zresztą jak dobrze się wybierze mieszkanie to wcale się nie czuję uciążliwości życia w stolicy i w tym akurat pomogła mi Joanna Lebiedź z agencji nieruchomości przy ul ul. Kasprowicza

Gość sanderka22
ja wybrałam Warszawę bo mam do niej bliżej z rodzinnej miejscowości, poza tym jestem tu 5 lat i uwielbiam to miasto.. zwiedziłam chyba każdą dzielnię Wawki bo co rok przeprowadzam się gdzie indziej, teraz za 2 tyg będzie to sam.. dobrze ze mam zaufana firmę transportową Wiki i że są tani bo nie wiem co bym zrobiła

Gość gość
zamieszkaj w Warszawie pls - w Krakowie dosyć już mamy ludzi

Gość bonita30
ja wolę Warszawę.. poza tym mieszkam tu od lat 5 i nie zamierzam się przeprowadzić, no jedynie jak już to na terenie Warszawy :D i w sumie tak robię co jakiś czas, więc prawie każdą dzielnicę Warszawy zwiedziłem :D gdyby nie pomoc Wiki transport prywatny to nie wiem jak przewiozłabym swoje graty he he he

Gość gość

jpdl... ile tu buractwa z reklamami i zero konkretów...

Gość Marek

W Warszawie, chociaż szczerze Ci powiem, ze miałem podobne rozterki. Ale żona znalazła mieszkanie od Home Invest i lokalizacja+cena były takie, że jak sobie podliczyliśmy wszystko to okazało się, że to może być naprawdę dobra inwestycja na przyszłość. Ulica Okopowa, blisko do Arkadii, do metra jednego i drugiego, tramwaje, autobusy, biurowce. No i wiecie, pomogli nam w ustalaniu niższej raty kredytowej, a to naprawdę dużo znaczy.