Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wsedrftgyhujikokjhgfdsdfgyhuji

idealny przykład na to, że niskie i blade moze być seksi

Polecane posty

Megan Fox! ma tylko około 160 wzrostu :) czy ktoś jeszcze uważa, że tylko żyrafowate solary są seksi?

Gość
165 ale to wiadomo nie od dziś 😭 żyrafowate solary to plotka:O

:)

Gość zupapomidorowa.
Ooo, nareszcie wiem, czemu nie muszę się przejmować tym babskiem. Jest za niska ! :D

Gość JAn hasen
Ooo, nareszcie wiem, czemu nie muszę się przejmować tym babskiem. Jest za niska ! nie jestes dla niej zadną konkurencją 99,9 % facetow wolaloby isc z nia do lozka niz z tobą

Wyładniała! ;P kiedyś miała jasne włosy.

Gość
Kantełe nie jest lesbijka 😭 :classic_cool:

Kant---> kiedy będzie następna seria true blood?? Ty mnie tym zaraziłaś więc teraz mi odpowiedz :( aaaaaaaa poka jeszcze raz ten obrazek z Erikiem.

Gość
BNB prowokujesz do poruszania nietaktownych tematów :classic_cool: i zaraz zamiast ❤️ bede mieć z Kantełe 😡 umówiłysmy sie na czipendejsów :classic_cool: taka wiedza mi na dzisiaj wystarczy :classic_cool: nie bede wnikąc w jej dalsze seksualne orientacje :classic_cool: :P😭

Kurde, Eric jest idealny... ale Godric był jeszcze lepszy... normalnie płakałam rzewnymi łzami jak zabiło go słońce...:(

zupapomidorowa. Ooo, nareszcie wiem, czemu nie muszę się przejmować tym babskiem. Jest za niska ! z pewnością żadna konkurencja dla Ciebie mimo, że wpada na kawe do Twojego faceta i prosi go o jedno spotkanie, on jest twardy i mówi, jak to piękność ma obok i nią gardzi ech baby... nawet nie wiem, czy to głupota, czy naiwność, czy babia złośliwość przejrzyj jotpegi Lubego, historię, i oceń, czy jest za niska

Gość
BNB zaczyna ja tesh nie chcialam 😭 :classic_cool:

Kant: codzienie jak idę do pracy i mijam postój taksówek to widzę taksówkarza, który jest właśnie takim wysokim barczystym blondynem :) i przypomina Erica :) a gdzie znajdę Godrica? już nawet próbowałam się kontaktowac z aktorem, który go gra przez facebooka... ale nie odpowiedział na mojego płomiennego maila... :(

coś tam skleciłam po angielsku, chociaż za bardzo nie umiem :P ale nie odpisał więc widocznie nie zrobiło to na nim wrażenia :( a ten pan taksówkarz jest taki skandynawski...:)

ja cię mogę ugryźć co prawda mogę zagwarantować tylko gangrenę :P przerwa miedzy palcami 90 no widzisz to przeznaczenie kant może ciebie wziąść a do tego jesteście poddobnie wysokie i blade oraz piszecie na kafe. macie tyle wspólnego 🖐️

powiem Wam tyle i jednocześnie zwierzę się z mojego sekretu: mój facet lubi mnie gryźć w szyję... a ja to też uwielbiam... taki fetysz :P

dobranoc;) znów się nie wyśpię a jutro pracuję od 10 do 20... chyba umrę w tej robocie durnej.. :)))