Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość coccola

Patrząc na inne kobiety myślę że nie jest ze mna tak źle

Polecane posty

Gość coccola

Temat zabrzmi może trochę głupio ale .. od początku:) Rzadko miałam możliwość obserwowania jak wyglądają nago bądź w bieliźnie inne kobiety. Kilka koleżanek, jedne piękne, inne mniej, nieważne. Wydawało mi się w każdym razie, ze tylko ja borykam się z problemem celluitu, że tylko ja mam problem z oponką na brzuchu. Zapisalam się na fitness do Pure, tam kobiety nie wiedzieć czemu aż "epatują" nagością.. :) w każdym bądź razie zrozumiałam dzięki nim, że nikt nie jest idealny, że mamy celluit, za duże biodra czy uda.. ale jesteśmy piękne mimo wszystko!!:) baardzo mało jest idealnych kobiet, faceci są pewnie przyzwyczajeni do takich kobiet, powiedzmy z jakimis "ubytkami", skoro tyle tych kobiet jest:) cellluity, małe oponki na brzuszku czy zbyt szerokie biodra, za płaskie pupy i wiele innych.. Kobiety, jesteśmy piękne!!!:)

jak przyjemnie przeczytać,że ktoś ma takie zdrowe podejście. oj będą tu zaraz gromy i krzyki...

Gość Jan hesen
najwazniejsze to nie popadac w nadmierny opytymizm . Celulit mozna zniesc bo to normalna dolegliwosc kobieca , ale otyłosc to juz olbrzymia wada .

Gość
ja patrząc na inne to dopiero wpadam w dól 😭:O:O

Gość Jan hesen
jedna z najwiekszych wad jest otyłosc . Na otyłe kobiety nikt nie zwraca uwagi

Gość coccola
To jasne, że nie można popadać w skrajności. Ale nie można mówić o takich osobach, że "nikt nie zwraca na nie uwagi" bo to nie prawda:) są panowie, którym wszystko jedno jest w jakim Panie są rozmiarze!!:) pozatym- co najważniejsze- nie mówmy o nich jak o kobietach gorszej kategorii na litość boską. Jak widzę Panie powyzej, powiedzmy 45 lat, troszkę przy kości na sali fitness czy na siłowni.. to im zazdroszcze. Obym była taka jak one kiedy bede miała 45/ 50 lat- czyli pełna determinacji, nie siedzaca w domu z kotletem czekajac na meza tylko w klubie fitness starajac sie zrobic cos co jest baaaaaardzo trudne (mam na mysli stracenie wagi:) ale nie mialam na mysli zreszta osob otyłych a raczej ogólnie- NAS, KOBIETY. Jakoś nie wiem czemu wydawało mi się ze wszystkie pewnie maja idealne ciało, a tak nie jest:) nie chce zabrzmiec jak jakis paszkwil bo chyba nie jest ze mna az tak zle:), ale raczej chodzi mi o to, ze nie warto miec obsesji na punkcie za malych/ za duzych piersi, celluitu i tego typu rzeczy, bo kazda z nas boryka sie z czyms innym, a faceci.. pewnie nie zwracaja na to aż takiej starsznej uwagi jak nam sie wydaje.. (mieliby wtedy kompletnie ograniczone pole do popisu i mały wybór:P ) Możemy, owszem, gustować w takich a nie innych kobietach/ mężczyznach a pewne ich wady mogą nas zrazac,ale to nie oznacza, ze musimy z tego powodu czuć się gorsze.