Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nimfomankaaa21

jestem nimfomanką!!!!!!!help

Polecane posty

Gość nimfomankaaa21

W ciągu tylko ostatnich dwóch miesięcy miałam czterech facetów, z czego dwóch na zmianę do tej pory...robiłam już dosłownie wszystko, mimo, że z żadnym z nich nie stworzyłam związku. Chciałam sexu, wystarczył telefon i jeden czy drugi się zjawiał...aż do dziś....bo dziś zdałam sobie sprawę, że tak nie powinno być. W domu myślą, że jestem cnotką niewydymką, bo zawsze sama, zimna i opanowana, heh a żeczywiście to prowadze podwójne życie...które czas zmienić, chce, żeby ktoś mnie pokochał i żbym wkońcu była dla kogoś ważna nie tylko w łóżku...Ale to takie trudne, bo kocham sex i niepotrafie bez niego żyć....Może był z was ktoś w takiej sytuacji...jak sobie z tym radzić i od czego zacząć? Pomóżcie....

Gość hermen
pozdrawiam i zapraszam do dyskusji na mailu. hejka.Seb.

Nimfomanko, powinnaś na zerwać kontakt ze swoimi obecnymi partnerami seksualnymi i nie chodzić na imprezy. Myślę że tygodniowa abstynencja seksualna będzie dobrym wstępem do tego żeby uwolnić się od uzależnienia od seksu.

Gość niewiele osób jest szczęsliwyc
zacznij od tego aby nie zakładać wymyślonych tematów i podawać się za kobietę a potem do psychiatry :D

Dlaczego każda, która daje dupy na lewo i prawo uważa, że jest nimfomanką? Nimfomania to choroba, jak alkoholizm, więc idź do lekarza, albo pogódź się z faktami. Dorosła jesteś, przynajmniej według rocznika, więc się tak zachowuj.

Skoro mimo dobrych chęci, nie może przestać dawać dupy, to jest chora, albo po prostu to lubi. W pierwszym przypadku powinna pójść do lekarza, a w drugim, pogodzić się z faktami.

Gość numero nimfomanka to taka
co często zmienia facetów mozna zacytować tekst który padł na pogrzebie Kaliny Jędrusik : "wspomnieć nalezy ze szanowna nieboszczka ogromnie chuja lubiała" dziwka to taka co bierze kasiorę za seks kumasz różnicę ?

Różnica jest taka jak między syfem i kiłą. Zależy, czy mówisz "nimfomanka" w podejściu naukowym, czy popularnym. W pierwszym przypadku oznacza chorobę, w drugim, po prostu kobietę, która lubi dawać dupy. Naprawdę nie widzicie różnicy między np. alkoholikiem, a osobą, która lubi sobie wypić? Pierwszemu nie stawia się kolejki, a drugiego zabiera się na imprezę.

Mówienie, że nie jestem dziwką, tylko nimfomanką, to zwykłe sranie w banię. Chyba, że się leczy.

Gość dupa blada róznica jest i to
znaczna nimfomanka to osoba chora na "częste zmiany partnerów" a dziwka to zawód jak tego nie rozumiesz no to sorry.... :O łatwo to zrównujesz... poczytaj moze o handlu kobietami to nie na każdą dziwkę będziesz patrzeć jak teraz

Gość prostaku haha kwestia
nazewnictwa dziwka to prostytutka w odbierze społecznym i tyle chyba chciałaś napisać kurwa :D

W odniesieniu do "handlu kobietami", to ani dziwka ani prostytutka nie ma tutaj NIC do mowy. Po prostu przeginasz. To jest zwyrodnienie i nie ma co oceniać tych kobiet w takich prostackich kategoriach.

Gość a to ciekawe bo facetów
wolno mówi się na nich "babiarz" "kurwiarz" "pies na baby" czasem ktos dodaje "tyle dyma że pewnie kryptogej" a kobiet nie mozna ? daj spokój :O

Gość nazwałeś inaczej
numero duo Łatwiej powiedzieć "jestem nimfomanką" niż "jestem dziwką". zrównałeś dziwki z nimfomankami nie wiem ile masz lat i skad jesteś regionalizmy itp;) u mnie dziwka to wulgarniejsze określenie prostytutki kurwa jest uzywane zamiennie z dziwka na nimfomanki mówi się puszczalskie czy cos takiego nie liczę tekstów różnych moherów, kryptogejów, prawiczków, starych pann itp

U mnie "nimfomania" to choroba, którą diagnozują lekarze. Kumasz? Łatwiej jest powiedzieć "Lubię sobie wypić" niż "Jestem pijakiem". Rozumiem kobietę, która ma problem bo jest chora, ale nie rozumiem kobiety, która lubi się pieprzyć i zakłada głupie topiki.

Gość przepraszam muszę znikać
załóż jutro jakiś top o nimfomankach to porozmawiamy jak chces oczywiście;) cześć

"Jestem nimfomanką" to tak ładnie brzmi. Można dawać dupy po kątach i zawsze jest usprawiedliwienie: "To silniejsze ode mnie". Ja pierdolę.

numero duo łatwo jest oceniać kobiety, a może ktoś powinien zacząć oceniać facetów za ich życie seksualne? Czy wg ciebie tylko faceci mają prawo do czerpania przyjemności z seksu i częstej zmiany partnerek?

Gość do nimfomankaaa21
a w pupe lubisz?

Gość Nimfomanii się nie wyleczy
lepiej znajdź sobie takiego, który dużo może i jednocześnie lubi cuckold.

Gość rozwiązanie
załóż pas cnoty i oddaj kluczyk komuś, kto będzie rozumiał kiedy należy Cię otworzyć

Gość gratulujemy i zapraszamy
do ujawnienia się. chętnie zaopiekujemy się.