Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i dlaaczego

którego konika wybrac?!!

Polecane posty

Gość *aniołek*
pierwszy bardziej ludzki

ja bym brała ostatniego . jest najprostszy . ja nie przepadam za tymi wszystkimi śpiewającymi i udziwnianymi zabawkami. ale wszystkie przynajmniej wyglądają jak koń:)

Żadnego!!!!!!! Zobacz jakie maja "płytkie" płozy....czy jak to nazwać, mam takiego i dziecko nie ma mozliwości bujania sie na nim!!!!!!!

Gość tos mnie szokła
Clara Veritas -na to uwagi nie zwróciłam

Uwierzcie mi,to ważne, mój dzieciak tylko siedzi na tym koniku (mamy cos jak nr 3 )bo jak tylko sie nagnie do przodu to od szlagu odwala go do tyłu......dupa nie jazda...:-O

Gość i dlaaczego
u mnie dziadki sie u parły by kupic :) to przeglądam te all aleo czywiscie patrze tylko na strone wizualną

No jasne,skad to wiedzieć;-), dlatego słuze radą:-) Chrzestna mojego dziecka tez wybierając model sugerowała sie tylko wysokością, żeby dziecko nie spadło.....nikt by nie zwrócił uwagi na te płozy własnie.

Gość no ale kurde
ci producenci to z ..byka spadli to nie wiedzą ze konik ma siebujac :O partacze

Gość a moze to chodzi o bezpieczen
stwo

Pewnie chodzi o bezpieczeństwo!!!! Ale na Boga, choćby nie wiem co to taki dzieciak sie nie przewróci do przodu ani do tyłu!!!!!!nie ma tyle siły,no chyba ze sa wyjątki;-) i ze to dla 5-cioltka :-O

Gość *aniołek*
te wszystkie płozy są kiepskie ja miałam konika z drewna bujanego ale płozy miał wygięte o wiele bardziej

Mój synek ma 2 latka,dostał go na urodziny, mówie Wam,wsiada na niego i...to wszystko:-O ,dobrze ze konik dzwieki wydaje bo to jedyna atrakcja.......

Gość *aniołek*
może zrezygnować z tego konika???/ jest tyle zabawek teraz

Gość ale co ale co

Gość TRGR
A te kółeczka sąprzydatne przy biegunach? mozna sie na takim rozbujac ( co Clara Veritas wspominała)

na tych koleczkach sie nie buja tylko jezdzi :) przekladasz je pod plozy i jezdzisz na koniu moj 3,5 latek woli tak jezdzic, za duzy jest na bujanie juz moj konik ma dodatkowo na plozach takie wygiecia (ograniczniki) zeby dziecko nie mogo za bardzo sie rozbujac my jestesmy ogolnie bardzo zadwoleni nasz konik kosztowal nowy 140 zl -bez przesylki, w zeszlym roku (prezent na gwiazdke)

Gość eeeee tammm
konik na biegunach jest od bujania a nie od jeżdżenia:O To nie prawda że 3.5 latek jest za duży, jak moja siostrzenica dostała konia na biegunach to cała rodzina jeździła;)