Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nionionioja

powem wam że zachowłam się jak facet i jest mi z tym cholernie dobrzeP

Polecane posty

Gość nionionioja

w sobote pojechalismy ze znajomymi na balet na dyskoteke.wjeżdzajac na parking zauważyłam fajnego kolesia który szedł z kumplami i zażartowałam sobie do znajomych"o ten blondas!będziesz dzisiaj mój!;P' i weszlismy na dyskoteke i bardzo dobrze sie bawiłam zupełnie zapomniałąm o tym kolesiu i co po jakiejs godzinie zaczał tańczyć koło mnie i tak juz zostało..swietnie sie bawilismy i wymienilismy numerem tel.teraz dzwoni i pisze chce sie dalej spotkac..a ja ma ubaw że "upolowałam kolesia"hahahaha

Gość nie jak facet tylko jak
gowniarz i dlaczego czujesz sie dumna, ze zachowalas sie (jak ci sie zdaje przynajmniej) jak facet? kompleksy masz? czujesz sie gorsza od facetow? :D

Gość nionionioja
do gówniary to już mi daleko.i nie mam kompleksów.po prostu lubię dostawać to co chcę i cieszę się że tak jest.a poza tym ten żart z tym że ten koleś będzie dzisiaj moj to był na prawde żart a wyszło zupełnie inaczej i wcale nie specjalnie i dlatego się z tego śmieje;)hahahaha

Gość nie jak facet tylko jak
no to porazka, tak to byla szansa, ze z wiekiem zmadrzejesz :D 🖐️

Gość nionionioja
nie porazka tylko nie wiesz o co chodzi..może kiedys zrozumiesz..

Gość a co tu rozumiec
to ze ciebie jakis palant zrobil w chuja, wiec ty odegralas sie na jakims bogu ducha winnym chlopaczynie? :D mam nadzieje, ze ty kiedys zrozumiesz

Gość aaaaaa tam
jak facet to sie cachowuje ja. daze do seksu, przelece a potem urywam kontakt, nie specjalnie poprostu spada mi to cisnienie i juz nie mam ochoty na dalsze spotkania czy nie daj boze na budowanie blizszych relacji

Gość nionionioja
ale ja sie na nikim nie odegrałam.mysle ze z ym kolesiem może być całkiem miła znajomosc smieszy mnie sam fakt tego co powiedziałą i tego co sie stało;P

Gość p jak pewnie
koń to by pewnie ze śmiechu padł. Tylko uważaj zeby On Cię w konia nie zrobił. A jeśli załoźył sie wcześniej z kumplami, ze Cię poderwie ? to ja nie wiem kto ostatni będzie sie śmiał.