Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marcinek20

Szukam żony,dziewczyny

Polecane posty

Gość marcinek20

Mam 20 lat obecnie jestem na drugim roku prawa. Nie mam nałogów, nie jestem wymagajacy szukam tylko wartościowej kobiety.

Gość mupet z łuszczycą
ja się zgłaszam. panna, katoliczka, bez nałogów, też oto poszukuje bratniej (w chwilach szaleństwa siostrzanej) duszy, z którą mogłaby połączyć swe dole i niedole w tym padole. zodiakalna jałówka, ba pierwiastka na dodatek. szuka pana, kto wie, może to bedziesz ty. interesują mnie tylko poważnie podchodzący do życia kawaler, ewentualnie wdowiec.

Gość marcinek20
a moge wiedziec ile masz lat, skad jestes i co porabiasz?

Gość mupet z łuszczycą
lat mam więcej niż 15, nie ważne skąd ja jestem, ważne gdzie ty jesteś, bo jak moze zauwazyłeś, to nie napisałam, że mam własne M. zajmuje się głównie złuszczaniem łuszczycy, ale to się może zmienić. bo jak ją złuszcze, to musze się naoliwić. a i mam same zalety, nie znalazłam u siebie, ani jednej wady. ogólnie to mam osobowość jak edyta herbuś, tak to tyle generalnie o sobie

Gość marcinek20
Ja napisałem poważne ogłoszenie a ty sobie żartujesz

Gość marcinek20
Ja napisałem poważne ogłoszenie a ty sobie żartujesz

Gość mupet z łuszczycą
tym, zarzutem czuje się dotknieta do głębi mojej wątroby. żółć mnie zalewa. mupet z łuszczycą zawsze jest poważny, bo jak nie jest poważny, to się trzęsie ze śmiechu, że aż się łuszczy.

Gość marcinek20
nie musi to być koniecznie żona tylko ktoś bliski ale nie miałbym nic przeciwko temu

Gość marcinek20
a dlaczego miałbym nie szukac tutaj, prawie każde miejsce jest dobre

Gość mupet z łuszczycą
już, jedną odrzuciłeś. uważaj, jak będziesz szukał ksieżniczki, to nie znajdziesz. skończysz jak te dzieci z mickiewiczowskich dziadów.

Gość marcinek20
miła urocza, ciepła, serdeczna,radosna i pogodna, szczera

heh no niech ci bedzie.. to napisz cos o sobie, kolor włosów oczu wzrost zainteresowania itd, może akurat którejś przypadniesz do gustu :)

Gość marcinek20
nieodrzuciłem tylko wydaje mi sie że sobie żartujesz

Gość no i mupet sobie poszedł
a z nim łuszczyca żal

Gość marcinek20
kolor włosów ciemny, oczy tak pomiedzy zielonym a niebieskim, nie da sie tego określić, interesuje sie piłką nożna( teoria i praktyka) a takze inne sporty, pozatym historia,prawo, ksiązki,muzyka(przedewszystkim rock ale nie tylko) i dobre filmy, i jeszcze wyjazdy do włoch

Gość mupet z łuszczycą
nie nie poszedł, robił przyśpieszony, internetowy kurs na diakona, aby wam udzielić ślubu. niech ten niewdzięczny kawaler, zna moją dobroć

Gość marcinek20
a jezeli to bedzie ślub przed urzednikiem panstwowym a nie koscielnym

to w czym problem? wydajesz się być normalnym facetem, dlaczego nie masz dziewczyny? nie wolałbys jej poszukac normalnie 'na zywo'?

Gość marcinek20
Dlaczego to sam nie wiem. Może dlatego że jestem troche nie śmiały ale z drugiej strony to mam wiele naprawde fajnych koleżanek.

Gość mupet z łuszczycą
to zapisze się do urzędu pracy i poprosze o staż w USC. nie bój mupet sobie poradzi. intercyze spisze

no cóż.. nie wiem jak ci pomóc, musisz sam zebrać sie w sobie i zacząć najnormalniej w świecie podrywać, zapraszać na randki, i broń Boże nie zrażać sie odmowami.. tego kwiatu jest pół światu na pewno w końcu trafisz na ta właściwą

Gość marcinek20
pewnie i masz racje ale co mi szkodzi i tutaj poszukać

nic a nic, tylko ze jak sam już pewnie zauważyłes udzielam się na twoim topiku tylko ja i mapet co sobi robi z ciebie żarty :P

Gość marcinek20
wiem ze robi sobie zarty ale mam w nosie to co pisze, a moze tylko ty sie udzielasz bo jest poznia pora, a wlasnie dlaczego opisujesz na moj post?

wiekszosc normalnych ludzi już spi, to proste. hmm dobre pytanie

Gość marcinek20
dobre wiec odpowiec, i mam nadzieje ze skoro pisze tak poznio to nie myslisz ze jestem nie normalny

Gość mupet z łuszczycą
dobra, mupet na poważnie. a czy nie sądzisz, że wrzucenie czasem na luz sprzyja interakcjom miedzyludzkim. jak bedziesz zawsze poważnie podchodził do wszystkiego, to swoja sztywnością zrazisz ludzi. nie mówie, ze musisz robić z siebie debila, czy innego mupeta. ale jak byś się okazał nieco bardziej elastyczny to by ci to pomogło. cholera luszczyca aż się zawineła