Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marcinek20

Szukam żony,dziewczyny

Polecane posty

Gość marcinek20
ale niewiesz czy ja zawsze jestem taki powazny, to ze napisalem ze jestem moze niesmialy to nie musi to oznaczac ze nielubie zartow

odpisuje, bo nie mogę zasnąć i nie mam nic lepszego do roboty, to chyba najlepsze wytłumaczenie :P no cóż, to by oznaczało że ja też jestem nienormalna bo przeciez też jeste tu o tak poznej porze, a zreszta.. swoją drogą mupet ma racje, troche humoru jeszcze nikogo nie zabiło

Gość mupet z łuszczycą
mupet zrozumiał, ze nie jest tu tolerowany, więc udaje się w kimono. jak dojdzie jednak do tego ślubu, to polecam się jako jednoosobowy zespól. repertuar mam bogaty, od disco, po pieśni religijne.

Gość marcinek20
a ostry metal tez potrafisz zagrać?

Gość marcinek20
do hazel: a nie masz zadnych obiowiazków? szkoła praca, dzieci?

Gość mupet z łuszczycą
nie bo łuszczyca za bardzo się sypie. do talerza napada. ewentualnie grunge o fundamentach blusowych

nie :o od października dopiero zaczynam studia, a obowiązki mam takie jak każda nastolatka heh

Gość marcinek20
a mi sie marzy marsz menedelsona na ostro

Gość marcinek20
nastolatki to dzisiaj rozne są niestety ponieważ głupota sie szerzy ale to nie oznacza ze tak mysle o tobie

to prawda ale to raczej można powiedzieć o grupie 13-17 lat, mnie już burza hormonow minęła i głupia raczej nie jestem

Gość niewiele osób jest szczęsliwyc
dałeś ogłoszenie jakbyś chciał samochód kupić :D

Gość marcinek20
właśnie nie wiele osob jest szczesliwyvh wiec nalezy szukac tego szczescia gdzie tylko można w koncu to cel kazdego człowieka

Gość marcinek20
to jaka jestes obecnie? co prabiasz? co studiujesz? jaki masz charakter?

Gość marcinek20
na jednego to sie zgadzam ale powiem ci ze masz u mnie plusa za to ze jestes taka radosna, bo ja lubie takie dziewczyny moze dlatego ze sam jestem troche inny

prawo studiujesz a języka polskiego nie znasz już się nie dziwę treści twojego ogłoszenia :D

jaka jestem? podobno trudna, bywam naiwna, czasem zbyt miła i daje ludziom włazić sobie na głowe, szczera i miewam złosliwe poczucie humoru, lubie sie smiac no i jestem wrazliwa heh, co porabiam? tak jak powiedziałam zajmuje sie typowymi obowiązkami, sprzatam w domu, gotuje noi w sumie to wykorzystuje jeszcze ostatnie dni lenistwa, bede studiować kulturoznawstwo

Gość mupet z łuszczycą
łuszczyca ze mnie zleciała. a włos staną okoniem

Gość marcinek20
A dzięki czemu ta cudowna przemiana?

Gość marcinek20
do niewiele osób jest szczęsliwych Za chwile pewnie jeszcze dopiszesz ze studenci to półgłówk i że poziom uczelni jest bardzo niski. Zastanów sie czy tu jest wańż treść czy forma?

Gość ona z oz
Dziewczyny uważnie czytam wasze posty i się zastanawiam czy byłybyście gotowe umówić sie z tym chłopakiem.:)

Gość marcinek20
czyzby juz nie było nikogo?

Gość ona z oz
Ja jestem więc teraz chyba zostaliśmy sam na sam. Hehe

ważna jest treść ale zaczynasz zdanie od jestem studentem .... czyli jest to dla ciebie ważne skoro tak to eksponujesz, a nie znasz podstaw więc to razi. nie odezwałbym się gdyby to ktoś inny napisał ale śmieszą mnie matoły które jak myślą że w czasach niżu demograficznego załapią się pewnie na zaoczne prawo na uczelni założonej przez stefana spod ostrołęki zamieszczą anons na forum i zlęcą się jakieś idiotki podjarane tym faktem :D skoro ważna jest dla ciebie treść to mogłeś napisać że jesteś bezrobotnym z biłgoraja chociaż by wstyd nie było jak napiszesz "nie wiele" a dla tych co ważna jest treść nie miałoby różnicy kim jesteś. słownik nie podkreśla błędów z nie jeśli piszesz rozdzielnie a do studentów nic nie mam wręcz przeciwnie :D

Gość marcinek20
Jeżeli tak wyszło to przepraszam, wcale nie miałem na celu eksponować sie i puszyć jak paw. Chciałem tylko napisac coś o sobie. Ale dzieki za cenną rade. I nie mów że sie dostałem z powodu niżu demograficznego bo po pierwsze nie wiesz gdzie i na jakich studiach jestem a po drugi w moim roczniku jeszcze takiego niżu nie. Nie musisz tu wylewać swoich frustracji.

nie wylewam frustracji tylko piętnuję głupotę :D

Gość marcinek20
Pozory mogą mylić. Nie wiesz jaki naprawdę jestem więc nie oceniaj. Ale skoro ty się uważasz za lepszą od innych to ok. Twoja sprawa.

nie dość że masz kłopoty z pisaniem to jeszcze z czytaniem ze zrozumieniem a to podstawa na prawie. zostań lepiej kontrolerem biletów, sprzedawcą wejściówek w zoo albo jeszcze kimś innym może będziesz w tym dobry bo prawnikiem z pewnością nie :D

Gość marcinek20
Właśnie skończyłem pierwszy rok i do tej pory nie miałem z tym problemów. To ty wynajdujesz problemy których nie ma. Uważasz się za najwspanialszą, najmądrzejszą a tak naprawdę to wygląda to na leczenie kompleksów

głąbie ostatnia moja uwaga jak ktoś pisze w rodzaju męskim znaczy że nie jest kobietą. usilnie starasz się za każdym razem o ripostę a nawet nie wiesz z czego się śmieję i dalej brniesz :D starałeś się zablysnąć nie wyszło ale lekcja pokory ci się przyda :D