Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość always faithfullllllllllllllll

zdrada psychiczna czy fizyczna??

Polecane posty

a co myslicie na temat zdrad internetowych? czy mozna uznac to za normalne, ze facet randkuje i spotyka sie w realu z laskami z netu? lepiej o czyms takim wiedziec czy nie wiedziec?

oczywiście że da ixik lubię rozmawiac facetami na temat zdrady--zupełny kosmos:)

[zgłoś do usunięcia] always faithfullllllllllllllll a co myslicie na temat zdrad internetowych ? czy mozna uznac to za normalne, ze facet randkuje i spotyka sie w realu z laskami z netu? lepiej o czyms takim wiedziec czy nie wiedziec? udawać ze się nie wie? co da oszukiwanie samej siebie?

*Sami* to możemy podyskutować na gadulcu :) bo po kiego mam udowadniać na forum ,że -jak to zupełnie szczery powiedzał- nie mam racji choć ja się z nim nie zgadzam bo twierdzę,że zawsze żeby był skutek to musi być przyczyna :classic_cool:

nie mam racji choć ja się z nim nie zgadzam bo twierdzę,że zawsze żeby był skutek to musi być przyczyna ja rowniez, z tym, ze w tym przypadku zawsze jest taka sama

nie udawac..po prostu roznie sie to uklada..czasami laska sie dowie, nawet przypadkiem ze facet leci sobie w kulki i to w dodatku w taki beznadziejny sposob a czasami nie i zyje w nieswiadomosci :)

zawsze szczery nie zgadzam się z Tobą bo twierdzę,że przyczyn może być wiele ,no chyba że dla Ciebie jako sportowca w tej materii jest tylko jedna przyczyna,którą ja określam mianem zasady chuju prowadź :D:D:D:D:D

w takim razie jaka jest ta przyczyna?? skoro jest zawsze taka sama to moze nam wszystkim przyda sie ta wiedza :)

coś sie zaczyna pieprzyć w związku Jak się coś zaczyna pieprzyć w związku to normalny człowiek powinien próbować to naprawić bądź przerwać związek, a nie posuwać się do zdrady/

Powód bo jeśli by nie była egoistą to nic naprawiać by nie trzeba było:P next :D

Powód bo jeśli by nie była egoistą to nic naprawiać by nie trzeba było bzdura, jesli chcesz zartowac, prosze bardzo, jesli chcesz podyskutowac to slucham - podaj kolejna twoim zdaniem przyczyne zdrady

jak sie cos zaczyna pieprzyc w zwiazku, to sa chyba inne metody na rozwiazywanie problemow a nie od razu takie prymitywne..no a z tym egoizmem to tez zalezy od przypadku..

no a z tym egoizmem to tez zalezy od przypadku.. to nie badz goloslowna tylko podaj przypadek, w ktorym nie jest to powod twoim zdaniem

zs widzę,żeś z typu ludzi,którzy nie zwykli uznawać innych argumentów oprócz własnych więc dyskusja z Tobą jest bezprzedmiotowa :D :classic_cool:

zs zgadzam sie z egoizmem zdradzajacego..na pewno czlowiek ktory kieruje sie w zyciu empatia chociazby nie bedzie zdradzal..ale co do egoizmu zdradzanego jak to ktos napisal no to mozna polemizowac..tak to mozna tlumaczyc zeby sie wybielic..a z kolei proba wybielania sie tez o czyms swiadczy :)

ale co do egoizmu zdradzanego jak to ktos napisal no to mozna polemizowac to zapraszam, polemizuj jak sama slusznie zauwazylas, zdrada nie jest sposobem rozwiazywania problemow w zwiazku a jedynie pojsciem na latwizne w celu zaspokojenia podrapanego ego rozwiazaniem jest naprawa zwiazku z egoistycznym partnerem albo odejscie

"No jak laska półprzytomna od procentów da się wymacać na imprezie to myślę, że mało jest świadoma tego co robi Aczkolwiek jest to niewybaczalne." Jak laska dała się upic wiedząc jakie mogą byc konsekwencje to najwyraźniej jej to odpowiada. 🖐️ Jeżeli natomiast została zgwałcona to nie jest to zdrada. 🖐️

Gość loka..
Za zdrade odpowiedzialna jest tylko 1 osoba. Ta co zdradza. A zdradza z: egoizmu, checi zabawy, tchorzostwa, niieodpowiedzialnosci. Osoba zdradzana nie ma wplywu na zdrade. Moze byc odpowiedzialna za kryzys w zwiazku, ale nigdy za wybor 2 osoby.