Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 sex_bomb_in_da_house

Jaki jest najlepszy proszek do prania?

Polecane posty

Jakiego u偶ywacie proszku do prania? Z tego co si臋 orientuj臋, najlepszy jest Vizir i Persil. Ale kt贸ry lepszy? A mo偶e jaki艣 inny? Co radzicie kupi膰? Chodzi w szczeg贸lno艣ci o proszek do bia艂ych rzeczy, mam ju偶 do艣膰 poszarza艂ych r臋cznik贸w a wybielacze strasznie szybko wszystko niszcz膮. Prosz臋 o pomoc w dokonaniu wyboru i z g贸ry dzi臋kuj臋 za ka偶d膮 konstruktywn膮 wypowied藕.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Zadne wybielacze nie pomoga,wrecz przeciwnie,po nich tylko szybciej wszystko szarzeje. Ja stosuje babcine metody ktore sa niezawodne. Jesli cos mi sie nie podoba,to gotuje,reczniki i sciereczki wkladam do gara wsypuje proszku i poprostu wygotowywuje,nie znam lepszej i skuteczniejszej metody,wszystkie nie farbujace bawelniane rzeczy mozna wygotowac.

Udost臋pnij ten post

kumka-gumka - dzi臋kuj臋, spr贸buj臋 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰
ja kupuje Persil albo Ariel, ale na takich niemieckich stoiskach, 3-5kg za 50zl przewaznie. Sa drozsze niz w sklepie ale sa bardziej skoncentrowane, maja mocniejszy zapach i sa silniejsze w wybawianiu plam, naprawde. Wiec w gruncie rzeczy sie oplaca, bo wsypie mniej proszku a i tak mam lepiej wyprane rzeczy:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aaa kotki dwaaa
zgadzam sie z poprzedniczk膮 :) Tylko nie wiem gdzie s膮 takie niemieckie stoiska :( Mnie zawsze znajomi przywo偶膮 taki proszek z niemiec.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰
wiesz co, nie wiem gdzie mieszkasz, u mnie sa w zasadzie pod kazdym supermarketem, na jakis wiekszych rynkach. Rozjerzyj sie, na pewno jest tego mnostwo. To samo tyczy sie plynow do plukania, do mycia naczyn, szamponow. To oryginalne, niemieckie rzeczy, naprawde sa lepsze od tych naszych. Mimo podobnej pojemnosci starczaja na 2x dluzej, bo jednorazowo zuzywasz mniej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 *anio艂ek*
ja u偶ywam PERSIL i VIZIR..................ale robi臋 te偶 tak jak kumka-gumka z r臋cznikami i po艣ciel膮 raz na jaki艣 czas

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 *anio艂ek*
oooo ARIEL te偶 i podoba mi si臋 jego zapach. do ka偶dego proszku daje troch臋 proszku DZIDZIU艢 bo 艂adnie pachnie:)

Udost臋pnij ten post

U mnie niestety te proszki nie moga byc stosowane,dlatego gotuje wszystko co sie da,i to w dodatku w nitkach mydlanych,zapach jest bardzo przyjemny,czuc doslownie taka czystosc,a z tych skoncentrowanych musialam zrezygnowac,bo mielismy wszyscy uporczywe swedzace uczulenie,nawet jak dwukrotnie plukalam.

Udost臋pnij ten post