Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anusia77

wychowyawnie dzieci

Polecane posty

Gość anusia77

Chcialabym poswiecic te strone rodzicom ktore maja problemy z wychowaniem dzieci lub chcialy by sie podzielic radami zwiazane z ich wychowaniem .W tych czasach nie jest latwo wychowac dziecko .Duzy dostep do roznych srodkow oduzajacych itp .,domowe sposoby na pierwsza pomoc w przypadku gdy dziecko nam zachoruje i inne .Sama jestem matka dwojka dzieci corke 11 letnia i syna 10latka wchodza wiek w ktorym sie obawiam ze moge ich zawiesc i nie dam rady ich pokierowac na wlasciwa droge .Narazie nie widze nic zlego .Jak powinnam obserwowac moje dzieci zeby nie przegapic tego najwazniejszego . Prosze o porade i piszcie o swoich problemach

Gość 41 lat ona
mogę się podzielić swoimi doświadczeniami jestem mamą 2 synów w tym roku będą zdawali maturę mają wybrane już kierunki studiów i nie chwaląc się myślę że wychowałam ich na porządnych wartościowych ludzi....jaka rada przede wszystkim rozmawiać rozmawiać rozmawiać od małego nie ignorować żadnych pytań ....poświęcać dużo czasu....wykorzystywać każdą okazję na rozmowę nawet zakupy