Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czegewara

Mąż popiera PIS

Polecane posty

Gość czegewara

Mój mąż popiera PIS. Na początku mi to nie przeszkadzało, ale z biegem czasu coraz bardziej mi to ciąży. W moim środowisku (dwudziestoparo-latków), a także w gronie mjej rodziny polityka i zachowanie tej partii wywołuje zażenowanie lub śmiech. Mój mąż skolei zaciekle ich broni, czegokolwiek by nie zrobili. Przykro mi, ale wstyd mi za to że mąż, choć młody, ma takie "ciemne" stanowisko

Popiera PISS? Czyli już dziś idź w miasto do dobrego sklepu i nabądź czarne płaszcze chusty i suknie wraz z namordnikeim. W przyszłości kobiety zakutane w powłóczyste szaty jak chodzące worki kartofli obok godziny policyjnej będą bardzo na topie ;)

Gość hahaek
powiesic za jaja nasypac soli do nosa i niech gnija kurva

Gość czegewara
Wy naprawdę uważacie, że np. smalenie cholewek o.Rydzykowi, aresztowanie niewinych ludzi przed kamerami, a potem sprostowywanie swego błedu, ciągła inwigilacja jak w pańswie policyjnym i chęć zmiany konstytucji, aby odpowiadała polityce PISu, to jest ok???????

Gość A TO PECH
A TO PECH :(

Gość adwedf
Prawiczek a jakapartia jest wg Ciebie ok. Albo inaczej jaka powinna byc. Lewicowa, prawicowa, centrolewicowa, centroprawicowa ?

>> smalenie cholewek o.Rydzykowi, Zwykła polityka. >>aresztowanie niewinych ludzi przed kamerami, za AWS i SLD było to samo. Żadna nowość. >>ciągła inwigilacja jak w pańswie policyjnym jaka inwigilacja? >> i chęć zmiany konstytucji, aby odpowiadała polityce PISu, to jest ok??????? każda partia dąży do zmiany konstytucji, aby była najbardziej dopasowana do ich wizji państwa. co jest w tym dziwnego?

Gość moj maz tez popiera Pis
i ja tez;) i nasze rodziny....a try chyba masz problemy sama ze soba skoro musisz opisywac na forach swoje poglady polityczne...jak naraie Irlandii nie ma wiec czekam...jak Tusk ja zrobi to moze go popre:P....buahahahah

"jak naraie Irlandii nie ma wiec czekam...jak Tusk ja zrobi to moze go popre" Podobnie jak 3 milionów mieszkań. :classic_cool:🖐️ No chyba że z tymi już istniejącymi. ;)🖐️ "Prawiczek a jakapartia jest wg Ciebie ok. Albo inaczej jaka powinna byc. Lewicowa, prawicowa, centrolewicowa, centroprawicowa ? " A czy to jest jakaś różnica? Program polityczny jest ważny tylko po to by zdobyć elektorat, potem już robią to co każdy(to co muszą) i w sumie trudno im się dziwić. Kazdy z nas na ich miejscu też by tak robił. 🖐️

Gość tolla
ja także popieram PiS - z pełną odpowiedzialnością i konsekwencją... a żeby nie było, że moher... - jestem wykształcona, dobrze sytuowana, aktywna, mam wiele zainteresowań etc moje koleżanki 1. muzyk - popiera PiS 2. filozof - archeolog - popiera PiS 3. psycholog - popiera PiS 4. psycholog2 - popiera PiS autorko - coś mi się zdaje, że chyba sama jesteś "ciemna" - wiesz chociaż co odróżnia PO od PiS, masz jakieś poglądy? wiesz o co chodzi w polityce? A propos zażenowania - ja jestem zażenowana tym, co piszesz, naprawdę!

Gość tolla
...i wiesz co autorko - dobrze, że nie popierasz tej partii co ja, bo .. to dopiero byłoby żenujące....

mi mała nie mieszka w Polsce, dla jaj może więc popierać cokolwiek

Gość bizneswoman
ja też popieram PIS mam firmę wykszt wyższe mieszkam w Polsce, nie chodzę do kościoła

Gość czegewara
Ja wcale nie popieram PO, ale popieranie PIS napawa mnie meszanymi uczuciami.

Popieranie JAKIEJKOLWIEK polskiej partii to obciach. Polska polityka przypomina seks grupowy z wymianą partnerów - każdy trzymał z każdym więc żaden nie lepszy...

Gość tolla
otóż drobi KALIBANIE tu nie chodzi o popieranie partii jako takiej, tu raczej chodzi o poglądy. Autorka określa popierających PiS "ciemnymi", a sama stosuje pisownię w stylu "skolei", nie chodzi jej o posiadanie poglądów, ale o atmosferę wokół tej czy innej partii. Sporo ludzi u nas kieruje się swoistym owczym pędem w stylu "moi znajomi ...to i ja". Osobiście imponują mi ludzie w stylu męża autorki - widać facet ma skrystalizowany stosunek od rzeczywistości, potrafi go zwerbalizować i obronić. I chwała mu za to! Abnegacki stosunek do tego, co dzieje się u nas owocuje oddawaniem władzy w ręce przypadkowych ludzi, którzy robią potem co chcą. A przeciętnemu Polakowi "wisi" jaki będzie wynik wyborów, bo on tylko potrafi narzekać, biadolić i .....oczekiwać, że "samo się załatwi". Taka roszczeniowa postawa jest powszechna niestety także wśród młodych ludzi, a to bardzo źle!

Gość jarkacz
uuu to rzeczywiscie nieciekawie.... ale na szczescie nie ma najmniejszych szans na ich powrot do wladzy :)