Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Margola87

chlopak mnie uderzyl

Polecane posty

Hej, bylam z facetem 3 miesiace wiec zaczelo mi na nim zalezec. Jednakze zbyt duzo spozywal alkoholu i wtedy byl chorobliwie zazdrosny. Trzezwy byl naprawde kochany mozna bylo na nim polegac i w ogole. Jednakze ostatnio przebil sam siebie. Byla u mnie w domu mala imprezka i pilismy vodke. On przyszedl z kolegami i przyczepil sie do tego ze zrobilam sobie zdjecie z jego kolega zrobil chora jazde wiec powiedzialam ze go pakuje < bo mial troche rzecy swoich u mnie> i niech sie wynosil i popchnal mnie a potem uderzyl. Wygonnilismy go z domu razem z jego manatkami. Teraz dzwoni i pisze ze sie zmieni. Zebym mu dala szanse itd. Co wy na to?

Gość wsiewiłodia gołodupcew
najwyrażniej zasłużyłas co sie często dziewczynom zdarza

Gość józio
cóz cnota raz stracona , już nigdy nie odrasta! będzie bił. szukaj innego chłopaka!

ja wczesniej bylam 6 lat w zwiazku ale nikt mnie nigdy nie uderzyl a tu taki zonk!! co prawda mu oddalam ale to juz troche patologia smierdzi.... a Twoja wypowiedz przeczytalam i jak to nie jest pierwszy raz to ja bym odeszla

Gość ttom
Daj mu szanse. Kazdemu moze sie zdarzyc, ze nerwy go poniosą. Nie wierze w twierdzenie "uderzyl raz, bedzie bil ciagle". Ale jesli zdarzy sie to jeszcze raz, wtedy odejdz.

zmienić się można tylko na ile? tydzień, miesiąc, rok? bo wątpię aby komuś dało się zmienić swój charakter... a skoro zrobił jazdy za zwykłe zdjęcie z kolegą to pomyśl co by robiła za np. kontakty przyjacielskie z jakimś facetem...

Gość dobrze ci takbabe trzeba lac

Gość ttom
jak kocha to bije, szykuj duupe

Gość aaamyyy
nie rob tego bledu!!! ma prolem a alkoholem wiec to bedzie trwalo wiecznie!! zobaczysz... jesli bedziesz to kontuluowac to bedziesz dostawac w przyszlosci coraz wieksze manto. nie rob tego kobieto!

hmmm mysle zeby po prostu spotykac sie z nim od czasu do czasu po kolezensku i zabronie mu pic. on ma takie jazdy tylko po piciu wiec musi przestac. jak nie przestanie to nie wroce co o tym sadzicie?

Gość ttom
wygląda na to że lubisz dostawać w jape

Gość Daj sobie spokój z debilem
Ja na takie dawanie szansy zmarnowałam 4 lata. Nie warto.

Gość poocy prosze
nie rób tego mówie Ci to ja ;) JU mnie tez wszystko zazwyczaj działo sie po alkoholu, na codzien kochany wspaniały do rany przyłuż , a jego zazdrość mógł by wszystkich dookoł mnie pozabijać.. aż pewnego piątkowego wieczoru gdy dowiedział się że wychodze z koleżanką przybiegł do mnie TRZEŻWY i zrobił mi taki dym,... ja wyszykowana umalowana uczesana a on leb pod wode i mnie rozmazał rozczochrał i potem dusił :( TEN TYP TAK MA!

uderzył Cię raz więc pewnie zrobi to i kolejny raz. naprawdę się zastanawiasz nad szansą dla niego? szanuj się dziewczyno

Gość maturka4
O czym ty w ogóle myślisz? Uderzył!!?? Pomijając to, że naruszenie nietykalności cielesnej jest karalne! Jak SIEBIE SZANUJESZ? Pierwszy lepszy może na ciebie rękę podnieść? Jeżeli jeszcze się zastanawiasz nad kontynuacją tej porąbanej znajomości - to NIECH CIĘ WALI przy każdej okazji! A że będzie - to pewne!

narazie nie zastanawiam sie nad tym zeby do niego wrocic. tylko nad tym zeby utrzymywac z nim kontakt i zobaczyc czy bedzie pil czy nie. jak mu sie uda to kiedys moze czemu nie a jesli nie to nara.

Gość uciekaj jak najdalej od niego

Gość madżenta
już by nie był moim chłopakiem

Gość Vico
przestań przeciez był po % .. mysle ze moze powinnas dac mu sznse ale nie musicie razem mieszkac .. przynajmniej przez jakis czas

nie mieszkamy razem po prostu pare bluz i jego rzeczy bylo u mnie. ;/ i nie sprawia mi przyjemnosci ze ktos mnie uderzyl ale on teraz obiecal ze nie wezmie ani kropli alkoholu do ust a ja mu powiedzialam ze poczekam , zobacze i moze trwac to nawet kilka miesiecy. wychodze z zalozenia ze jesli mu zalezy to dotrzyma slowa a jesli nie to trudno. ale nie jestesmy razem bedziemy sie widziec raz na jakis czas i bede sprawdzac czy ma problem alkoholowy czy nie.