Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

słodka jak pieprz

Zapomniana tabletka + biegunka...

Polecane posty

Hej! Wczoraj dostałam ostrej biegunki, chyba się czymś strułam. Tabsy biorę o 18, więc stwierdziłam, że wezmę później i wypiłam Floridral, zrobiłam herbatę bez cukru z jagodami itp mając nadzieję, że biegunka mi przejdzie, żebym mogła wziąć tabletkę bez obaw, że się nie wchłonie. Ale jak wypiłam tą herbatkę, to zasnęłam... Tabletkę wzięłam dzisiaj o 9 rano. Gdyby to było normalne zapomnienie, nie musiałabym stosować innej metody antykoncepcji, bo to tabletka z 3. tygodnia. Ale ponieważ nadal mam biegunkę, obawiam się, że ona mogła się nie wchłonąć. Co robić? Dokończyć te 4 tabletki do końca, jeśli stosunek, to z dodatkowym zabezpieczeniem, a po tygodniowej przerwie normalnie brać? Czy może nie robić tygodniowej przerwy?

Gość małaMi0101
chyba wez ten blister do konca a potem zrob tygodniowa przerwe, stosunki do okresu tylko w prezerwatywie

Gość małami0101
tak,bedziesz zabezpieczona. nie panikuj :P

Gość kobietka z checia
ja pierdole w kolko to samo jakby ulotki nie mialy-TYDZIEN SIE ZABEZPIECZAJ A TABLETKI BIERZ NORMALNIE :/

Nie znasz innych słów niż "ja pierdole"? To świadczy o tobie. Forum jest od zadawania pytań, być może jakaś kobietka miała jak ja i będzie kompetentna, aby mi odpowiedzieć, w przeciwieństwie do ciebie.