Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wielkie miasto

Chce byc ZADBANA mloda mama - wrzucajcie swoje rady!!!

Polecane posty

Gość Wielkie miasto

Postanowilam mimo ciazy, porodu, dodatkowych obowiazkow, byc zadbana kobietka, szybko pozbyc sie brzuszka (mialam cc) i wygladac rewelacyjnie, a czuc sie jeszcze lepiej! Prosze Was doswiadczone babki o rady!!! Mam tez kilka pytan: -kiedy moge wejsc do wanny? do tej pory tylko prysznic, kiedy rana jest juz na tyle wygojona, ze mozna bezpiecznie siedziec w wodzie??? -kiedy zaczac cwiczyc brzuszki??? -jakie dobre kremy ujedrniajace na brzuch??? (przy karmieniu piersia???)

Nie napisalas kiedy mialas cc. Ja mialam ciecie 2 tygodnie temu i chetnie zaczelabym cwiczyc juz teraz. Niestety ot instruktorki fitness uslyszalam ze brzuszki bede mogla robic po 3 miesiacach. Ja wracam do klubu w listopadzie. Zaczne od basenu, biezni(ale tylko chod) i wszystkich cwiczen, ktore nie obciaza miesni brzucha. Co do reszty pielegnacji to sa to kremy i masaz ud, biustu czy brzucha.

Gość Wielkie miasto
cesarke mialam tez 2 tygodnie temu ;-)

Ja po cesarce nie mogłam długo ćwiczyć a zanim wróciłam do formy sprzed porodu minął rok... pozdrawiam

Jestem w dobrej formie. Ruszam sie teraz sporo bo w domu porzadki jesiennem wykorzystywalam resztki pogody na codzienne spacery. Daje sobie miesiac odpoczynku a pozniej wracam do klubu fitness. Mysle, ze z pomoca instruktora wroce do formy bez drastycznych metod. Nic na sile.

Gość hahhaah powodzenia
kilka z rzedu niepzrespanych nocy, 10kg dziecko na rekach i masz forme jak tralala

Gość jesli nie masz..
oczywiscie buzi spuchnietej jak balon,nosa jak kartofel,bo wtedy zaden krem nie pomaga,sprawa hormonow,odpuszcza po ok 6mcach,wiec zalozenia mozna sobie wsadzic,jesli natura chce inaczej