agnes5 0 Napisano Wrzesień 29, 2009 pomóżcie czy po odstawieniu tabletek jest ożliwe zajście w ciąże zaraz po ich odstawieniu czy trzeba czekać pare miesięcy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Świerszcz 0 Napisano Wrzesień 29, 2009 a jest taki bystrzak który chce na ciebie wejść:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tynka_86 0 Napisano Wrzesień 29, 2009 pewnie ze mozna, jest bardo duze prawdopodobnienstwo bo jestes najbardziej wtedy plodna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Złotowłosa88 0 Napisano Wrzesień 29, 2009 Zależy od organizmu, ale PODOBNO płodność po odstawieniu przez trzy cykle wzrasta, jest wtedy nawet szansa na ciążę bliźniaczą. Jak mówię jest szansa, ale nie koniecznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes5 0 Napisano Wrzesień 29, 2009 ale nie doszło do wytrysku bo było zabezpieczenie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Złotowłosa88 0 Napisano Wrzesień 29, 2009 jak nie doszła do wytrysku bo było np.w gumce to jak mozesz byc w ciaży? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość można ja zaszłam Napisano Wrzesień 29, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maadaa 0 Napisano Wrzesień 29, 2009 ja wlasnie zaluje ze od razu po odstawieniu nie zaczelam sie starac o dziecko. Moze byloby latwiej niz teraz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ggggggggggggggggggggggggggg Napisano Wrzesień 29, 2009 mozna zajsc po zapomnieniu jednej tabletki to i po odstawieniu tez :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brzusiowa czuła 0 Napisano Wrzesień 29, 2009 Ja mam termin na sobotę Pewnie, że można zajść, co to za pytanie kochana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
petit renard 0 Napisano Wrzesień 29, 2009 Tyle razy wałkowane, ech. Zaraz po odstawieniu płodność WZRASTA, bo jajniki wracają do pracy, najłatwiej wtedy właśnie o bliźniaki i generalnie o ciążę. Wiele kobiet bierze tabletki przez 2 - 3 miesiące po to, żeby po odstawieniu móc mieć dziecko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach