Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marcin Polak i Patriota

Czy nie zauwazyliscie ze Polka na emigracji...

Polecane posty

zwykle probuje sobie zlapac bogatego Anglika za meza? Sam bylem raz swiadkiem sytuacji kiedy moja kolezanka(tzw.cnotka)przystawilala sie ostro do Angoli w pubie w nadziei ze zaprosza ja na obiad. Czy wy tez myslicie ze to nie jest normalne zachowanie Polek?

Zauwazylem tez ze jakby nie przyznaja sie tez do swoich kolegow Polakow kiedy sa w towarzystwie Anglikow.

Nie, kuzwa, to nie jest normalne zachowanie Polek. Tez jestem emigrantka i nie zauwazylam takich objawow. i sama ich nie wykazuje.

Gość teraz to mnie obraziles
ale jako kobieta tez tak mysle moze nie kazda ale z 50 procent, nie wiem dlaczego ale nawet po swoich znajomych widze ze jak juz zalapaly sie na jakiegos angola to chocby je mial totalnie w d... i tylko do gotowania, sprzatania i czasami do dyspozycji nocnej to beda sie go trzymaly rekami i nogami bo to niby lepsza partia

cholerka ..kiedy nie moge..jak sobie uzmysłowie ze napotkam ciebie na swej drodze to zawsze musze powiedziec cós głupiego , tak dla zasady:D:D

ladaco- ale Ty zawsze tak piszesz, nawet jak mnei nie ma :D nie usprawiedliwiaj sie :D Bo i tak nic z tego :P

LADACO dla odmiany, gdy napotkasz mnie an swojej drodze, powiedz coś mądrego :D Chyba ze ja tak działam an Ciebie :D :O :P

Poza tym mnie sie wydaje ze one poluja na faceta z innego kraju. Jakby brzydzily sie Polakami-no bo jak wytlumaczyc ze tyle z nich wiaze sie z Arabami? Jeszcze Anglika przeboleje..Poza tym co z bariera jezykowa? Ledwo niektore dukaja po angielsku a prowadzaja sie z obcokrajowcem

Gość gfdsgdsgprawda
prawda!i nie wazne czy ma meza czy nie na dodatek! wazne ze ma kase! ale w Polsce to samo:( nie wazne,kto co...dzis kasa przyslania ludziom swiat:(

Gość Tak to normalne
zachowanie. Prawie kazda mloda kobieta marzy o domu pelnym dzieci i dobrobytu. Angil bedzie ja szanowal i zapewni dobry byt a pod tym wzgledem Polacy wypadaja nader blado:O

cholerka ..no nie moge działasz na mnie destrukcyjnie ze za kazdym razem czy jestes czy cie nie ma to i tak jak o tobie pomyśle to gadam swoiste głupoty:D:D

No to super masz zdanie na temat Polakow, nie kazdy taki jest. Poza tym na pewno Polak lepiej traktuje dziewczyne niz ciapaty, a tak samo jak Angol

kazdy kij ma dwa konce: jedne Polki na emigracji puszczaja sie z kim popadnie i lapia na dziecko, a inne nie. Nie znosze uogolnien. Sama jestem Polka na emigracji i widze zarowno normalne kobiety takie jak ja, ale takze widze dziewczyny, ktore samym swoim wygladem powoduja, ze udaje, ze nie rozumiem o czym rozmawiaja, ale odnosi sie tez to do panow, ktorzy ubrani w biale spodnie, w bialym podkoszulku/a to juz koszul i koszulek nie produkuja w Polsce???/ w czarnych butach klna jakby innego jezyka nie znali, a na dodatek robia to strasznie glosno. Ale znam tez wiele kulturalnych Polakow, dzieki ktorym obcokrajowcy moga dobrze myslec o Polakach. Kulturalny czlowiek zawsze zostanie kulturalny, nie wazne gdzie bedzie mieszkal, a takiemu co to nawet mowa ojczysta ogranicza sie tylko do przeklenstw, to ani Polska ani emigracja nie pomoze.

Gość bylam w Abglii rok
i musze niestety przyznac racje autorowi ;/ Jesli Polka spotka na swej drodze Anglika, ktory sie za nia obejrzy i Polaka ... wybierze Anglika. Oczywiscie nie wszystkie Polki sa takie ... z tego co widzialam to zjawisko wystepuje glownie u niewyksztalconych dziewczyn, takich co to ledwo zawodowke lub liceum pokonczyly i zamarzyla im sie Anglia.

Gość lalallolaoaloa
jedyne co zauważyłam to to , że ostatnio kobiety w ciązy wzbudzają straszną agresję wśród ludzi - jakby były czemuś winne, jakby cos złego robiły komuś tąciążą - ostatnio usłyszałam jak jakaś laska zwyzywała babkę w ciąży od szmat - nie wiem co było powodem ale poleciały teksty typu"jak się chciało ruchać to teraz się ma" i inne - nie qmam tego, nie qmqm tego świata i tych ludzi - do chooja każda prawie baba była, jest lub będzie w ciązy bo taka jest kolej rzeczy chyba że już naprawdę nie da się im żyć to może się zbuntują i wogóle przestaną rodzić dzieci- ciąża to nie choroba ale chyba jakas straszna zbrodnia bo aż strach w ciązy z domu wychodzić tak ludzie agresywnie reagują

Gość lalallolaoaloa
nie ten topik , ale sobie możecie poczytać też :D

"jakby brzydzily sie Polakami-no bo jak wytlumaczyc ze tyle z nich wiaze sie z Arabami?" Hahaha, wiaza sie z Arabami, aby miec dwa w jednym. Egzotyke i poczucie swojskosci. Bo Polacy sa bardzo podobni do Arabow, wbrew pozorom. :)

bylem w anglii, i w okresie kiedy polakow bylo malo (super czasy) i gdy ich blo juz za duzo. po pierwsze - 90% dziewczyn w anglii zaczyna sie puszczac bo czuja tam atmosfere wiecznych imprez. nawet z porzadnej robi sie mala zdzirka po drugie - 90% facetow to wiesniaki. z torbami w reku. uwazaja sie za wyzszych od ciapatych, a sami nawet dukac po angielsku nie potrafia. same dresy