Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marcin Polak i Patriota

Czy nie zauwazyliscie ze Polka na emigracji...

Polecane posty

Czesto i gesto wyjezdzalam za granice w pogoni za kasa,i musze przyznac,ze cieszymy sie zla reputacja za granica,czego bylam swiadkiem ,jak zachowuja sie Polki na wyjezdzie,poprostu jak to w zyciu,sa interesowne i pchaja sie nachalnie do lozka. Mialam niejednokrotnie okazje zobaczyc w ,,akcjii nasze rodaczki" Wiem,ze nie mozna sprowadc wszystkich do jednego poziomu,ale to prawda,ze polki sa sprzedajne.

Gość kreolka25
NIestety, ale wyjazd za granica obnaza prawdziwa nature wiekszosci Polek. Sama jestem Polka i wstyd mi za moje rodaczki. Mieszkam we Wloszech i to co one tu wyprawiaja wola o pomste do nieba:O

Gość Marcin Polak i Patriota
Kreola-napisz co robia w tych Wloszech?:OCo widzialas?

Gość czaras
masz racje stary,wystarczy krotki pobyt za granicaizaczyna sie im w dupach przewracac

niestety. nie tylko za granica, ale coraz czesciej w polsce polki lataja za czarnymi tylko po to , bo jak mysla, ze dadza takiemu dupy to sie uwolnia z zasciankowosci

Nie uogólniajmy ale tak jest i nie chodzi tu tylko o zachowanie Polek w Anglii, ale także we Włoszech, w Egipcie itp. Takiej wydaję się, że jeśli 'złapię' obcokrajowca to będzie mieć lepsze życie, a ona będzie 'wielką panią'.

Sa jakies takie nieokreslone grupy Polek, ktore rozpowszechniaja obraz Polki jako latwej i puszczalskiej. Ale to nie sa tylko i wylacznie laski po zawodowce czy liceum; nieraz sa to tez wyksztalcone dziewczyny/choc zapewne w mniejszym przypadku/, nie wiem na czym polega to zjawisko; moze lepiej bylo kiedys, ze do kazdego kraju trzeba bylo miec wize, wtedy mniej Polakow wyjezdzalo i obraz Polek tez byl inny; dziewczyny sie teraz strasznie zeszmacily i nie wiem gdzie lezy problem; ja widzac, ze moja corka daje jakies wulgarne foty na NK lub ubiera sie jak za przeproszeniem zwykla dzi...ka, to bym ja ustawila do pionu; ale to musi wychodzic z domu, od kogos biora przyklad i nie wszystkie te lasencje wpadaja w zle towarzystwo. Widzisz Boze i nie grzmisz:(