Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krasnoludek malusienki

najpiękniejszy prezent...

Polecane posty

Jest na kafe temat: najgorszy prezent, czytając go nieraz się uśmiałam, więc może warto byłoby podzielić się najpiękniejszymi prezentami, jakie dostaliście :) Mi w pamięć zapadł na razie jeden prezent, ręcznie zrobione przez mojego Ukochanego serce ze skrzydełkami, napracował się przy każdym detalu, wzruszyło mnie to bardzo :) Oczywiście prezent otrzymałam na walentynki.

czyli jednak hand made jak na razie wiedzie prym, bo ja chce jeszcze zaznaczyć, że to serce było uszyte, jak pluszak, ale te skrzydełka... napracował się :D

Takiego malutkiego pluszaka od dziecka 12-letniego. Ukradl tego pluszaka siostrze(przyznal sie do tego i powiedzial,ze ma nadzieje,ze siostra go nie zabije;) ), ja oczywiscie mowie,ze moze lepiej nie bede brala tej maskotki, skoro to siostry,ale on sie uparl,ze to dla mnie- na pamiatke naszej znajomosci (a poznalismy sie w szpitalu na rehabilitacji zwichnietych kostek;) To bylo naprawde wzruszające, lezy obok mnie caly czas ten pluszak- taki smieszny kaczorek;) To byl moj najpieknijeszy prezent:) chociaz tych pieknych bylo jeszcze kilka... :)