Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jajajajjajajaaja

dentysta - koronki - wrocław

Polecane posty

Gość jajajajjajajaaja

moze mi ktos polecic dobrego dentyste ktory dobrze wykonuje koroki we Wrocławiu? mam jeden wystajacy zab do przodu wlasnie na smaym przodzie i entystka nie zgodzila sie zrobic ze wzgledu ze szkoda zdrowego zeba, kpiny.

Gość miro35
Warto spróbować w Omnidencie u dr Szczombrowskiej - najlepiej zadzwonić pod nr 795 560 222 Myślę, że tam Ci pomogą. Mnie jeszcze nie zawiedli.

Gość artur_bak
Omnident rzeczywiście ma dobrych profesjonalistów, chodzę do ich gabinetu na powstańców śląskich.

Gość marti_mor
Ja miałem w omnidencie rwane ósemki i było bezboleśnie. Co prawda to nie koronki, ale myślę że i z tym dadzą radę. Tylko, że ja chodzę do gabinetu na krzykach.

Gość damianno19
koronek w omnidencie nie miałam jeszcze robionych (to nie ten etap), ale mają tam takich profesjonalistów, że na pewno nie zawiodą zaufania.

Gość pamina_loc
moja mama robila w omnidencie juz chyba wszystko, co mozna zrobic z zebami i wciaz tam chodzi. To znaczy, ze chyba jest tam dobrze... nr: 795 560 222

Gość gość
Ja też robiłem u Szczombrowskiej ale na Czekoladowej, faktycznie zrobiła całkiem solidnie i estetycznie, jedyny minus był taki że trzeba się było naczekać bo umówiliśmy się na 16:00 a ktoś tam u niej kiblował do 17:00 ale jest dobra i co ważne jak na Wrocław nie jest droga tylko nie wiem gdzie teraz przyjmuje.

Gość Raffaelo
Całą rodzina od zawsze chodzimy do no i nidy sie nie zawiedzliśmy, szczerze moge polecic. Minus to taki, że trzeba sporo wczesniej umawiac sie na wizyte ale to chyba norma w dużym miescie. Namiary znajdziesz na stronce http://www.noadental.pl

Gość gość
ja z mezem robilismy sobie zeby w as dencie i efekt naprawde dobry, poza tym nie wydalismy fortuny ;)

Gość alicjalala86
Robiłam w Dental cover na ulicy szybowcowej. To było rok temu i póki co nie ma żadnych problemów. Wszystko wygląda super. Brat też robił i też jest zadowolony. Gabinet jest ładny, a ceny są stosunkowo niskie.

Gość gość
Ja też robiłam korony w Dental Cover na szybowcowej. Robił mi Michał Jesion. Zęby wyglądają ślicznie. Niczym nie różnią się od naturalnych, szkliwo wygląda jak na prawdziwych zębach.