Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stresuję się przed STUDIAMI

stresuję się przed STUDIAMI!!!

Polecane posty

To dziwne, ale dziś denerwuję się mniej niż wczoraj... Kurczę ja jak się zdenerwuję to nawet nie potrafię uitrzymać kontaktu wzrokowego ! A to może być źle odebrane (np. że jestem fałszywa) . Poza tym to trochę obciach "denerwować się przed studiami" ...

Gość a jaj jajj
a ja zaczynam już 3ci raz, więc liczę na to że do 3 razy sztuka. odzywać się wcale nie trzeba :-) znając życie to znajomości i układy będą wciąż ewoluować, tasować się itd. stresa mam niesamowitego, bo szkoła ęą, całodniowe zajęcia i masa osób - na 50 nie mam co liczyć. ~wygląd mam Bobka z muminków

Gość ajj ajjj itd.
aaa poza tym to piszesz jakbyś miała być sama kontra reszta roku :P ja coprawda też mam takie nastawienie, ale wiem że to subiektywne odczucie -że tak się wyrażę zeby na moim kierunku byl choc jeden lesny gnom :-((

Gość ajj ajjj itd.
aaa poza tym to piszesz jakbyś miała być sama kontra reszta roku :P ja coprawda też mam takie nastawienie, ale wiem że to subiektywne odczucie -że tak się wyrażę zeby na moim kierunku byl choc jeden lesny gnom :-((

Gość uopup up ip
up ;)

Gość cscscscscsc
NA TWOIM MIEJSCU BYM WYLUZOWAŁA, GRUPA NIE SPASUJE, CO TAM, NA GRUPIE ŚWIAT SIĘ NIE KOŃCZY ;)

Gość cscscscscsc
NAWET JAK NA POCZĄTKU BĘDZIESZ SPIĘTA, TO JEST DOŚĆ CZASU BY WYLUZOWAĆ, SPOKO-LUZ ;)

Gość pamietaj ze wszyscy inni
tez sa w tej sytuacji, i moze nawet gorzej sie boja i przezywaja, wiec glowa do gory :)

muszę z nimi spędzić 3 h bo tyle czasu trzeba czekać między rozp. a rozdaniem indeksów Oo czyli skok na głeboką wodę :D no nie mogę....oglądam sobie ich profile na Naszej Klasie niczym prehistoryczny troglodyta który obserując ofiarę próbował ją "oswoić" aaa ratunku ! no i nie kupiłam sobie melisy ;P

Gość już nie...
już się nie stresuję :)